Ma se tegyél fel mindent egy lapra - Egymondatos horoszkóp - augusztus 17. péntek

2018.augusztus.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Hold és a hátráló Oroszlán-Merkúr négyszöge reggel a kommunikációs zavarokon, félreértéseken kívül veszélyes kockázatok vállalására is hajlamosíthat. Ám aki mindent egy lapra tesz fel, könnyen veszíthet is. A nap második felében viszont, mikor a Hold együttállásba kerül a Jupiterrel, ráadásul a Neptunusszal és a Plútóval is jóindulatú fényszöget alkot, alig ismersz magadra: szexis vagy, csábítasz, örülsz az életnek és az előtted álló hosszú hétvégének: Vásárolhatsz, kezdeményezhetsz pasi fronton, de az sem kizárt, hogy nyereséggel zárod a napot.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha odafigyelsz a valódi szükségleteidre, egész kis vagyont spórolhatsz meg azon, ha másokkal szövetkezve intézed vásárlásaidat, csak a kullancsoktól óvakodj.

Bika (04. 21-05. 20.) Otthonoddal kapcsolatban újabb kiadás, de ha nem tudsz saját üzleti kapcsolataidra alapozni, akkor olyan társra van szükséged, aki segíti anyagi boldogulásodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megint apró-cseprő gondok, feladatok várnak, ami kissé idegesítő, de nem tragikus, ám a nap második felében nem bánod meg, ha fogadod néhány ügyfeledet.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyekben reggel melléfoghatsz, de a nap második felében már úgy sugárzol a boldogságtól, mintha lenyeltél volna egy neoncsövet – csodás, szexis estéd lesz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha elúszott a pénzed és emiatt bűnbakot keresel, csak azt éred el, hogy a zűrből senki sem fog kimenteni, de ha a párod meghív a lakására, ne adj kosarat neki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Reggel még nem kívánkozol emberek közé, de ha házasságlevelet szeretnél kiállíttatni, délután igazán beosonhatnál a pároddal egy anyakönyvi hivatalba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a magasabb fizetés reményében új állás után nézel, biztos, hogy jó ajánlást kapsz régi munkaadódtól, de ma valamilyen pénzügyi tranzakcióba is belevághatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy a nap első felében képtelen vagy a munkádra összpontosítani, de a nap második felében kedvesed valóra válthatja legtitkosabb vágyaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod (főnököd) felhívja a figyelmedet valamilyen tévedésedre, akkor első reakciód ne a sértett visszautasítás legyen, hanem fogadd meg, amit mondott.

Bak (12. 22-01. 20.) Követeléseidet kegyetlen következetességgel hajtsd be, párod véleménye szerint azonban, aki csak a jobb körökkel érintkezik, éppen te lennél a megfelelő feleség.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előmeneteled attól függ, hajlandó vagy-e alkalmazkodni a játékszabályokhoz, de talán még törtető főnöködet vagy ügyfeleidet is körül kell udvarolnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod az irodában hívogat, jogosan mérgelődsz, de ha megkérdezi, elutaznál-e vele a vízpartra a hétvégén, lehet, hogy meg akarja kérni a kezed.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője