Ma sebezhetőbbnek érzed magad - Egymondatos horoszkóp - július 3. szerda

2019.július.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a reggeli órákban a Rákban lévő Hold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, harmonikus fényszögbe a Neptunusszal, kötelezettségeidet elvégzed ugyan, de ha boldogtalannak érzed magad, meditálj vagy merülj el az álmaid világába. Lehet, hogy egy múltbeli hiba miatt gyötrődsz, de ha a környezetedben élők rosszul bánnak veled, visszavonulás helyett merj tiltakozni, vagy némi hízelgéssel fogd ki a szelet a vitorlájukból. A nap második felében a Hold-Plútó oppozíció óva int attól, hogy visszamenj a múltba, inkább próbáld meg feldolgozni múltbeli traumáidat. A Vénusz ma jegyet vált, 28-ig a Rák jegyén vonul keresztül: a szokásosnál érzékenyebb és sebezhetőbb leszel, de az otthonodból tökéletes szerelmi fészket varázsolhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Megkeseríti a napot egy családi vagy munkahelyi viszály, ám a te hangulatod is változik, egyik pillanatban kedves, míg a másikban kibírhatatlan vagy.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha meg akarsz szabadulni nyomasztó gondolataidtól, kapd föl a legújabb fürdőruhádat, ússz végre egy jót a strandon, de ne vond kétségbe a párod vonzalmát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha fel akarsz hagyni aggodalmaiddal a pénzügyeid miatt, nem kellene ilyen megszállottan ügyelned arra, hogy mindenre jusson, de ne irigyelj másokat a pénz miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Hiába szeretnél családot, ha vaskalapos, karrierista párod lenézi a házias, rendes lányokat, de ha a konyhában még nem szeretkeztél, este ezt is bepótolhatod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy az a szörnyű sejtésed támad, hogy a kollégák vagy a rokonok kiközösítenek, de fenyegetettséget átélve nehezen tudod megfontolni reakcióidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne akaszkodj egyik kollégádra csak azért, mert magányosnak érzed magad, viszont örülj, hogy mesterszakács barátnőd megismertet mindenféle különlegességgel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megelégelted, hogy mind a főnöködnek, mind családod tagjainak a kedvében járj, mérlegeld annak következményeit, ha netán szembeszegülnél velük.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne terítsd ki a kártyáidat, és akár külföldön, akár országon belül utazgatsz, számíts rá, hogy a mai napon nem ritka eset az autólopás vagy a közlekedési dugó.

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Júliusban a bátraknak áll a világ - Itt a július havi horoszkóp minden csillagjegynek

Nyilas (11. 23-12. 21.) A nap első felében az üzleti fegyelem kötelességeket róhat rád, és ha ki akarod tataroztatni a lakást, gondolj arra, hogy rokonaidnak milyen rengeteg pénze van…

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered szeretné, ha végre megállapodnál, s ha egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy figyelmeztessen erre, közöld vele, hogy a gyámkodásnak is vannak határai.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma legyen világos számodra, mennyi időt tölthetsz az ügyfeleiddel és kollégáiddal, hiszen senki se várhatja el tőled, hogy egész nap az íróasztal mellett görnyedj.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha arra vágysz, hogy kapcsolatod normálisan folytatódjon, és ne kelljen minden találkozásért reszketned, akkor mondj le a párod kedvéért egy esti meghívást.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője