Ma sikeresen vetheted be a vonzerőd - Egymondatos horoszkóp - október 15. hétfő

2018.október.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpió-Merkúr együttállásba kerül a Vénusszal: minden nehézség nélkül kifejezheted érzéseidet, vágyaidat, mi több, kedvező benyomást tehetsz valakire, akinek a vonzalmát vagy együttműködését szeretnénk elnyerni. A flörtölés és a csábítás remek módszer arra, hogy növeld a saját vonzerődbe vetett hitedet. Alkalmas időpont tárgyalások, fontos találkozók előkészítésére, randevúk lebonyolítására, új szakmai vagy üzleti kapcsolatok kialakítására. Mivel a Vénusz hátrafelé halad, felbukkanhat életedben az exed, de akár régi, akár új kapcsolatról van szó, nem árt, ha tisztába kerülsz azokkal a magatartásmintáiddal, amelyek régebben csak problémát okoztak viszonyaidban.

Kos (03. 21-04. 20.) A pasidtól életszínvonalad emelkedését remélheted, könnyen szerezhetsz hitelt, lesz elég ügyfeled is - alig akad valaki a szakmában, aki annyi megbízást kap, mint te.

Bika (04. 21-05. 20.) Beszéld meg őszintén a problémáidat a pároddal, ám ha Bikaként a főállású pénzköltők közé tartozol, magától értetődik, hogy milliomos férjjelöltre vadászol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy jó benyomást közvetítő állás növeli a vonzerődet: ha kitervelted kollégád elcsábítását, arról se feledkezz meg, hogy mindennap együtt kell dolgoznod vele.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma aztán tényleg kihasználhatsz minden lehetőséget arra, hogy közelebb kerülj a párodhoz, nemcsak a kéjt adó testiséget, de a szellemi és érzelmi kapcsolatot is.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az otthoni iratrendezés sok időt elrabol ugyan, de egyáltalán nem bánod, sőt még egy ingatlant is megtekinthetsz, melyet a céged szeretne megvásárolni.

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó hírekre számíthatsz, viszonylag jó áron vehetsz új autót vagy eladhatod a régit, a párodnak pedig engedd, hogy meggyőzzön, igenis, nagyon szexi vagy!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne alkudozz minden ötletednél a minél bőségesebb honorálásért, ne a pénzük alapján ítéld meg az embereket, viszont sikerülhet tető alá hoznod egy üzletet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elismerést és pénzt szeretnél, gyárts ötleteket és terjeszd a megfelelő személyek elé, de ma kacérkodhatsz is anélkül, hogy félned kellene az elutasítástól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nincs állásod, vagy fúrnak a munkahelyeden, partnered még megérti elkeseredettségedet, de az a felfogásod, hogy adósod az egész világ, már zavarja.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy nem tud lázba hozni a mai parti vagy munkavacsora, de egy kis férfitársaság sosem árt – végül is azért jelentél meg, hogy ismerkedj és szórakozz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Találékonyságának elsősorban munkáltatód veszi hasznát, talán az üzleti élet egyik nagyágyúja mellett kapsz állást – de ne öltözz túl kihívóan az irodában.

Halak (02. 20-03. 20.) Sikeres üzleti utazás, tárgyalás miatt öröm, ám ha a párod külföldön él, sok mindent meg kell beszélnetek – melyik országban fogtok élni, hogyan fogad a családja.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője