Ma szembe kell nézned a csalódásaiddal is - Egymondatos horoszkóp - július 16. kedd

2019.július.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő, a Szaturnusztól, a Vénusztól és a Plútótól sértett telihold világosan megmutatja, hogy hol ragadtál benne a múltadban vagy a régi sérelmeidben, amelyeken most túl kell lépned. Ha pillanatnyilag nem élsz tökéletes harmóniában a környezeteddel, akkor most foglalkoznod kell félelmeiddel, gátlásaiddal, korlátaiddal, a múltadból eredő problémáiddal és téves hiedelmeiddel. Ne zárd páncélszekrénybe az érzéseidet, ne csak a sikert hajszold, most azt kell megtanulnod, hogy a létfenntartásodon jócskán túlmenő vágyaid is legyenek. Gondolataid talán a kapcsolatok, a családdal kapcsolatos kérdések és csalódásaid körül forognak, ami azt jelenti, hogy szembe kell nézned fájdalmaiddal. Csak ekkor indulhat meg a gyógyulás folyamata.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a feszültség szinte tapintható a kapcsolataiban, egyre inkább "biztosra mész": a problémák megoldásában hagyatkozz az eddig bevált módszerekre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma ne nyúlj megtakarításaidhoz, ne költsd a pénzed felesleges vásárlásokra, tanácskozz szakemberekkel, csak ez védhet meg a súlyos veszteségektől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha önállóságra törekszel, de a párod ebben akadályozni akar, nem kell eltűrnöd a kellemetlen viselkedést, de adj neki még egy esélyt, és jobban bízz benne.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szörnyű munkakörülményeket és még szörnyűbb kollégákat kell elviselned, természetes reakció, hogy dúlsz-fúlsz, ráadásul a házimunkához sincs kedved.

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztonság utáni vágyadat megérezve partnered minden tőle telhetőt megtesz, hogy megbízhatónak tűnjék, ám ha szakítottál vele, adj még egy esélyt magatoknak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán lemondasz az előléptetésről, mert hozzátartozóid a tudomásodra hozzák: jobban örülnének, ha inkább az otthoni kötelezettségekkel foglalkoznál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Saját biztonságod érdekében szükséged van legalább egy olyan területre, ahol szakértővé válhatsz, de a közös utazás megszervezését ne bízd a párodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha üzleti manőver vagy társulás szerepel a mai programban, előtte mindenképpen tájékozódj, de az adógondjaidat talán némi baráti segítséggel megoldhatod.

Bak (12. 22-01. 20.) Az elismerés utáni hajsza övön aluli módszerek bevetésére késztethet, s miközben érzéketlen sziklaként viselkedsz, számos kellemes dolgot taszíthatsz el magadtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha olyan a helyzet a munkahelyeden és a házasságodban, amely megköveteli az együttműködést, akkor ma komplikációk adódhatnak a kapcsolataidban.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátaidat, szerelmi partnereidet mindig hasznosságuk szerint méred, pedig ma igazán gondolhatnál arra, hogy éppen ez tehet önállótlanná, kiszolgáltatottá.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője