Ma szívesen játszod a béketeremtő szerepét - Egymondatos horoszkóp: március 10. kedd

2020.március.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Hold a nap első felében kedvez a haj- és bőrápolásnak, a kevésbé látványos, de szükséges feladatok elvégzésének, de biztonságérzetedet is fokozhatod, ha nélkülözhetetlenné válsz a családban és a munkahelyeden. A nap második felében, amikor a Hold már a társaságkedvelő és az egyedülléttől irtózó Mérleg jegyében jár, mindenképpen szükséged valakire, akivel elmehetsz egy partira, szórakozóhelyre vagy kulturális eseményre. Ma szívesen játszod a közvetítő és a béketeremtő szerepét, művészi adottságaidat is kiélheted, és amikor a szépség és harmónia meghatározza kapcsolataidat és környezetedet, sugárzol az örömtől.

Ma szívesen játszod a béketeremtő szerepét - Egymondatos horoszkóp: március 10. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Pótolhatatlan vagy a munkahelyeden, túleshetsz a bevásárláson, takarításon, este viszont nagyon is vágysz kapcsolatra, és csak a párod meghívására vársz.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás nemcsak az ellenkező nemhez, de szeretteidhez fűződő kapcsolatodat is meghatározza, délután viszont barátkozz, vásárolgass a kolléganőiddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap első felében előtérbe benned az igény az egészséges életmód, a korszerű táplálkozás és az arányos testsúly kialakítása iránt, este viszont készülj egy randira.

Rák (06. 22-07. 22.) A takarítás arra jó, hogy rendet tegyél ott, ahol kell, ám a nap második felében nem is kérsz annál nagyobb örömet, mint hogy békében élhess családod körében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nagybevásárláshoz készíts pontos tervet, és ha rendcsinálás közben kezedbe akad egy régi emléktárgy, ez régen elfeledett érzelmeket ébreszt fel benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor veszel magadnak néhány divatos holmit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne igényeld, hogy mindenki rád figyeljen, ugyanakkor segíts, ahol csak tudsz, fogyassz könnyen emészthető ételeket, de ne maradj le egy kellemes programról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de ha nem akarod, hogy ismerőseid kellő figyelem híján eltávolodjanak tőled, ne csak elvétve járj társaságba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tartós hullámot szeretnél, lehetőleg reggel menj fodrászhoz, a nap második felében pedig biztosan akad egy olyan barátnőd, aki remek programot szervez.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod elutazik, csempéssz a csomagjába hasznos apróságokat, a munkahelyeden pedig legyél nyitottabb, teremts kapcsolatokat, fogadd el mások közeledését!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha elutazol és merőben másfajta dolgokat csinálsz, mint amilyeneket a munkahelyeden szoktál, ezzel kiemeled magad a munka és a minden napi rutin világából.

Halak (02 20-03. 20.) Ne várd el a párodtól, hogy érzelmileg ugyanolyan könnyen megnyíljon, mint te, de ha izgalomba akarod őt hozni, tedd magad kívánatossá külsőleg!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna szőke lett, és hirtelen fel sem ismertük

Rihanna szőke lett, és hirtelen fel sem ismertük

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője