Ma szórakoztasd a környezetedet - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 25.

2019.augusztus.25.

A nap első felében, amikor az Ikrek jegyében lévő Hold a Merkúrral barátkozik, intézd el a bevásárlást, faggasd ki barátnőidet vagy rokonaidat a legújabb pletykákról. De arról se feledkezz meg, hogy a jó kapcsolatok alapja a kommunikáció. Ha a nap első felében tárgyalnod kell, használd ki, hogy vonzerődhöz, sokirányú érdeklődésedhez szívélyesség és vezetői képesség társul. Ma szórakoztasd a környezetedet, hiszen délelőtt könnyen el tudod fogadtatni az ötleteidet. Az esti órákban, amikor a Hold átlép a Rák jegyébe, te leszel az első, aki ráérez, hogy mi történik - és mi nem – családod és szeretteid életében.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a füledbe jut, hogy megüresedett egy reklámszövegírói állás, beszéd rá potenciális munkaadódat, hogy alkalmazzon, de este szükséged lehet családod védelmére.

Bika (04. 21-05. 20.) Ügyesen vásárolsz, sokat jelent számodra a családi üzletben való részvétel, és teljes erőbedobással dolgozol, hogy megadd szeretteidnek a tökéletes otthont.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tele vagy kitűnő ötletekkel, tervezz reklámkampányt a termékeidhez, este viszont ugorj be a plázába, ahol minden kapható, ami szem-szájnak ingere.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha vállalkozóként eddig nem volt szerencséd, ha társulsz egyik rokonoddal, még egyenesbe is jöhetsz, de ne hidd, hogy a párod fölött anyáskodnod kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyél nyitott az új információkra, amelyekbe barátnőid beavathatnak, sziporkáiddal szimpatizánsokra találhatsz, rokonaidnak viszont fújj takarodót.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgozol, számíthatsz rá, hogy hogy valaki ellopja a terveidet, és sajátjaként mutatja be, barátnőként viszont az esti órákban legyél odaadó és figyelmes.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Engedd, hogy barátaid a nap első felében új emberekkel ismertessenek meg, de miért nem hiszed el, hogy rokonod vagy főnököd nem a te oldalon áll?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Céged megkaphat egy jól tejelő megbízást, és ha szeretsz utazni, akkor ne hagyj ki egy remek tengerparti ajánlatot, viszont a családodat is vidd magaddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elkésni egy tárgyalásról éppen olyan illetlenség, mint oda se menni, a nap második felében pedig számíthatsz rá, hogy valaki betoppan, hogy behajtsa a tartozását.

Bak (12. 22-01. 20.) Magányos farkasként senkiben sem bízol, talán csak ez a gondoskodó Rák az egyetlen, akit este elképzelsz magadnak, és akinek a szívében a tiéd az első hely.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hívd fel a pasidat, aki mulatságos, hogy megerősítsd a tervezett találkozó időpontját, csak este óvakodj attól, hogy élvezettel tüntesd el a kalóriabombákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár harmónia van köztetek a munkában, párod lazasága túl sok lehet neked, de vendéglőbe hívni őt már könnyebb feladat, ha kérdezgeted kedvenc étterméről.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói