Ma szükséged lesz valakire, aki megment - Egymondatos horoszkóp: augusztus 17. Szombat

2019.augusztus.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halakban lévő Holdat délelőtt a Jupiter támadja, de a Szaturnusszal barátságos fényszöget zár be, este pedig a Hold együttállásba kerül a Neptunusszal: ma szükséged van valakire, aki melletted áll, aki megment, aki segít neked. Szeretteid kedvéért képes lehetsz arra, hogy mindenben engedj, hogy az óhajaid és érzéseid ellen cselekedj. Ne rázd le magadról a felelősséget, ne ragaszkodj ahhoz, hogy a párod vagy családod nélkül nem élhetsz bebiztosított életet! Ne akarj herceget faragni a párodból, ne legyél kihasználható, de viselj kényelmes cipőt! Az esti órákban foglalkozz spirituális témákkal, és ismerd fel, hogy az álmodnak semmi köze a logikához, de annál több köze van belső békédhez, boldogságodhoz.

Ma szükséged lesz valakire, aki megment - Egymondatos horoszkóp: augusztus 17. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Talán nem akarod felvenni a kapcsolatot senkivel, mert úgy látod: megint valaki, akiről neked kell gondoskodnod, ezért szívesebben tevékenykedsz a háttérben.

Bika (04. 21-05. 20.)
Együtt érzel a barátaiddal, nehezedre esik nemet mondani mások elvárásaira, de a szexszel vagy pénzzel ma hiába próbálsz megtartani valakit magad mellett.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha dolgoznod kell, mártírnak látod magad, aki feláldozza magát, de ezt munkaadóid egyáltalán nem értékelik - elfojtott sértődéseid lelki zavarokat okozhatnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben ne fogyassz alkoholt, mert az fokozza a kiszáradást, és ha most készülsz nyaralni, muszáj ellenőrizned az utazásszervező cég megbízhatóságát!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vigyázz a pénzedre, javaidra, mert valaki megfoszthat jogos tulajdonodtól, de este tedd félre minden gondodat: add át magadat az erotikus élvezeteknek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel ma fennáll a veszély, hogy túlságosan is megpróbálsz családod és a párod kívánalmainak megfelelni, inkább a fejed tetejére állsz, hogy a kedvükben járj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rászoksz az alkoholra, ezzel csak elvonod a figyelmedet elégedetlenségedről; ma ne használj mesterséges illatanyagokat tartalmazó kozmetikumokat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai kétkeresős hajszás életben is fontos szempont, hogy időt szakíts a párodra. még ha csak moziba vagy szabadtéri koncertre mentek is el kéz a kézben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egy kapcsolatod csalódást okoz, hajlamos vagy elhitetni magaddal, hogy rendezett családi körülmények között nem lenne szükséged alkoholra vagy nassolásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki megpróbál levenni a lábadról, kiderülhet azonban, hogy az összes bók, hízelgés és széptevés csak játék, amit nem szabad túlságosan komolyan venned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Önmagadat másokkal törődő, önzetlen embernek látod, de szereteted talán csak manipuláció: barátságodat, szeretetedet nem adod ingyen - vissza kell fizetni.

Halak (02. 20-03. 20.) Megint szabadjára engeded fantáziádat, szerelmi kapcsolatodat az önfeladás jellemzi, de járatlan vagy abban, hogyan kell a saját érdekeidet képviselni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője