Ma találkozhatsz a Nagy Ő-vel - Egymondantos horoszkóp: szeptember 14.

2020.szeptember.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap és a Plútó trigon fényszögének köszönhetően tető alá hozhatsz egy jó üzletet, hatalmat szerezhetsz, bekerülhetsz a szakmailag sikeresek csoportjába, ráadásul főnökeid is maradéktalanul megbíznak képességeidben. Ez a konstelláció kedvez az új vállalkozásoknak, az üzletkötésnek, a gazdasági jellegű döntéseknek és a szervezet regenerálódását, újjászületését elősegítő terápiáknak. Ennek a fényszögnek az ajándéka a határozott, céltudatos fellépés, a magabiztosság, a befolyásolni, irányítani tudás és az elszántság, olyan adottságok, amelyekkel a legnehezebb helyzetből is ki tudod vágni magad. A hatalom birtoklása is nagy vonzerőt jelenthet számodra, de remélhetőleg tisztában vagy azzal, hogy a hatalommal élni, de nem visszaélni kell.

Ma találkozhatsz a Nagy Ő-vel - Egymondantos horoszkóp: szeptember 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Főnöködet a világ legvonzóbb pasijának tekinted, de ha ő csupán a munkatársnőt látja benned, akkor hozd ki magadból a legjobbat, hogy elégedett legyen veled.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha semmire nem vágysz jobban, mint hogy boldog családban és házasságban élhess, akkor most örökre magadhoz kötheted a végre horogra akadt aranyhalat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha házat veszel, tudnod kell, hogy mi a jelzáloghitel, ami halálig szóló megállapodás, de ne szalaszd el azt a ritka alkalmat, hogy egy izgató pasival lefeküdhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Érdemes lenne továbbtanulnod, hogy nagyobb fizetést kapj, de azt már ne tűrd el, hogy szerelmi vetélytársad félreérthetetlen módon a partneredhez dörgölőddzön.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az állásajánlat váratlanul ér, de kész tények elé állítanak, úgyhogy határoznod kell, viszont alaposan fontolj meg mindent, hiszen nem csak a pénz számít.

Szűz (08. 24-09. 23.) Önkéntelenül átsuhan a fejeden, hogy aligha akad egyetlen nő is, akit ne öntene el a forróság, ha ennek a Skorpiónak a közelébe kerül: de vigyázz, függőségveszély!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sor kerülhet társulásra, de ha kellemetlen dolgokkal kell foglalkoznod, igyekezz még a legapróbb zökkenőket is elsimítani lakás- és üzleti ügyekben.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megfontolt érvekkel hozakodsz elő, briliáns tárgyalópartner vagy, magas beosztású pártfogók egyengetik utadat, ráadásul a főnököd bizalmát is élvezheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan ajánlatot kaphatsz, ami igen előnyös a pályádon: saját piaci értéked meghatározásában ma ne legyél túlzottan óvatos, de igyekezz értéket adni a pénzért.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerencsésnek érzed magad, mert külföldi üzleti partnered tisztességes szabályok szerint játszik, amelyek mellett nincs lehetősége a hatalmi visszaélésekre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzügyi szakemberként találkozhatsz a Nagy Ő-vel, aki értékeli a közreműködéseddel elért sikereket, de ne hagyd, hogy valaki a gazdagságával elkábítson.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkon azt reméled, hogy nálad sokkal gyakorlatiasabb kollégád még nőtlen, még kapható, de óvakodj attól, hogy egy szövetséget előnyszerzésre használj ki.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője