Ma talán egy igazságtalan helyzetet is el kell fogadnod - Egymondatos horoszkóp: június 30. kedd

2020.június.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Április óta másodszor tér vissza a Bakban lévő Jupiter és a Plútó együttállása, de most már mindkét planéta hátrafelé halad. Erről a konstellációról a költőóriás, Goethe Faust c. műve jut eszembe, amelynek operaváltozatát Gounod állította színpadra, és amelyben Mefisztó kijelentette, hogy eladó az egész világ. Nyár derekáig kiemelkedő anyagi sikerek és bukások, de hatalmi, pozíciós harcok és visszaélések egyaránt várhatóak. Úgy érezzük, mintha Orwell 1984. című regényében ismertetett világában élnénk: úton egy totalitárius állam felé. De ne bólints céged vagy a hatalommal rendelkezők kényszerintézkedéseire, és még akkor is, emeld fel a hangod az igazságtalanság ellen, ha "rendszerellenesnek"titulálnak. Ha kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, folytasd és fokozd az aktív ellenállást. Vállalkozóként kilábalhatsz a válságból, és a romok közül kimenthetsz mindent, amit lehet.

Ma talán egy igazságtalan helyzetet is el kell fogadnod - Egymondatos horoszkóp: június 30. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Új főnököt kaphatsz, nehezedő helyzet, kiszolgáltatottság a munkában, de aki most másokon átgázolva túlságosan magasra kapaszkodik, nagyon mélyre zuhanhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Az ügyvéded a semmiért is rengeteg költséget akaszthat a nyakadba, de ha a párod egy jómódú külföldi, házasság révén akár még állampolgárságot is szerezhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Beházasodhatsz a vagyonba, és ha a párod kíméletlen tőzsdecápa hírében áll, válaszd őt üzlettársként, hogy tippjei segítségével kilábalj az anyagi válságból.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tehetsz mást, mint hogy résen vagy kapcsolataidban, munkádban, jogvita vagy manipuláció esetén, de ideje ultimátumot adni hatalmaskodó partnerednek!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, anyagiakban vagy üzleti ügyben változást remélsz, ami be is következik, de az sem kizárt, hogy egy titkos munkahelyi Love Story van a háttérben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életedben, vállalkozásodban, családi és jogi ügyekben pozitív változások várhatók, de az sem kizárt, hogy valakinek szexuálisan az uralma alá kerülsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Úgy érzed, sose fogod hozzátartozóid kapzsiságát, gátlástalanságát megszokni, de érdemes lenne örökösödési, ingatlan- és kölcsönügyleteket bonyolítani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Írásod megjelenhet az újságokban, jól menedzseled magad, s mivel a pénzügyi mesterkedésekhez is értesz, foglalkozhatsz cégfelvásárlással, vállalatmentéssel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a pénz hatalom, csak egy dologra tudsz figyelni, arra, hogyan szerezhetnél minél többet belőle, de kerüld a fondorlatokat, mert ezekkel nem sokra mész.

Bak (12. 22-01. 20.) Hatalmad, befolyásod növekedésére számíthatsz, és ha elfogadod egyik barátod vagy rokonod ajánlatát, nyereségre teszel szert, ráadásul jó helyen leszel jó időben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A munkahelyeden maradj a háttérben, mert hatalmaskodó főnököd vagy ellenfeled fölényben van veled szemben, s egy igazságtalan helyzetet is el kell fogadnod.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakran gondolsz főnököd vagy befolyásos ismerősöd elcsábítására, de az együttműködését nem kényszerítheted ki sem szexszel, sem nyomásgyakorlással.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője