Ma túl feszítheted a húrt - Egymondatos horoszkóp - szeptember 8. vasárnap

2019.szeptember.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Nap és a Nyilas-Jupiter quadrát fényszöge miatt hajlamos lehetsz túlbecsülni képességeidet, lehetőségeidet, túllépheted a hatáskörödet, hajlamos lehetsz arroganciára és ítélkezésre. Utazás bajjal, bírsággal járhat, s mivel ez a konstelláció próbára teszi erkölcsi érzékedet, könnyen szembekerülhetsz a törvénnyel, tekintélyszemélyekkel vagy a hatósággal. Megeshet, hogy bizonyos jogi körülmények miatt lehetetlen, amit akarsz, ráadásul minden hájjal megkent ügyvédednek is az acélja, hogy újabb problémákat injekciózzon a helyzetbe.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha munkaügyi perbe keveredsz, ez most kudarcra lenne ítélve munkaadód minden hájjal megkent ügyvédje miatt, a szerelmet pedig ne az irodában keresd.

Bika (04. 21-05. 20.) Az élvezetek kimeríthetetlen éléskamrájában megtöltheted ugyan a bendődet, de most ne kockáztasd a szerencsédet se a szerelemben, se az üzleti életben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem lennének ezek a vitáitok, eszményi párnak lehetne nevezni benneteket, egy szabálytalan ingatlanügyletbe is beletörhet a fogad, sár fröccsenne rád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne fogj olyan húrok pengetéséhez, amelyek túlfeszítettek, ne írj alá üzleti szerződést, de még telefonbeszélgetéseidre is ügyelj, no meg arra, aki ennél jelen van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen vagy olyan gazdag pasit találni, aki megfelelne elképzeléseidnek, ám ha jól fizető ügyfeleidet meg akarod tartani, engedményeket kell tenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Némi önmérséklet nem ártana, az összebútorozást se erőltesd, ha nem ismered elég jól a párodat, különben hamar megtudhatod tőle, mennyi a kétszer kettő.

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne vágj bele olyasmibe, amiből jogi problémáid adódhatnak, s mivel ma könnyen megszédít az elegáns csomagolás, észre sem veszed, hogy nincs benne semmi.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amíg a barátaid buliznak, te hajszolod a pénzt, de szakmai és anyagi kapcsolataidban nem engedheted meg magadnak az adok-kapok egyensúly felbomlását.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tanácsos elkerülnöd, hogy kihívd a sorsot magad ellen, pereskedésbe keveredj, tévesen alkoss ítéletet, külföldre utazz - különben csak bajt hozol magadra.

Bak (12. 22-01. 20.) Utazást, üzleti megállapodást napolj el, ne hívd ki magad ellen a sorsot, és ha ritka kincset keresel, ne matass veszélyes helyeken, mert valaki ellenségesen néz vissza.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lenyűgöz partnered vagyona, a felső tízezer világa, de vajon érdek vagy érzelem vezérel-e, amikor rövid ismeretség után rástartolsz egy jómódú fickóra?

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel jogi problémáid, munkahelyi konfliktusaid támadhatnak, esetleg a munkádat is elveszítheted, ne fogj képességeidet és lehetőségeidet meghaladó vállalkozásba.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője