Ma utazás során meglophatnak!- Egymondatos horoszkóp - február 24. szombat

2018.február.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ezen a hétvégén a nemek harca a Vénuszt támadó Mars miatt eléri a csúcspontját, ne csodálkozz azon, ha párkapcsolatodban és szexuális életedben nehezen feloldható feszültségek támadnak. Ha képtelen vagy teljesíteni társad szexuális igényeit, félő, hogy összeakad valakivel, akivel félrelép. A Vénusz-Mars quadrát tehet róla, hogy sokan összekeverik a szexet az üzlettel. Óvakodj attól, hogy egy szokásos vacsorameghívásért szexszel fizess. A társadra pedig ne tekints úgy, mint valakire, aki csak a kiadásaidat fizeti.

Ma utazás során meglophatnak!- Egymondatos horoszkóp - február 24. szombat
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolatod akkor marad tartós, ha társad érzi, hogy bármikor kezdeményezhet szexet, de ma az is rontja a helyzetet, ha túl sok a számla és túl kevés a pénz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hűség nagyon fontos tényező párkapcsolatod sikere szempontjából, ennek az ideálnak a megtörése vagy egy munkahelyi viszony ma kirobbanthatja a válságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazást vagy munkavállalást ne erőltess, és vigyázz egyik munkatársaddal, aki hajt rád a szexuális élvezetet keresve, de nem vágyik komoly kapcsolatra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel hormonjaidat képtelen vagy irányítani, könnyen összetévesztheted a testi vonzalmat a szerelemmel, de egy randiért nem kell szexszel fizetned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mielőtt bárkivel is le akarnál feküdni, mindenképpen célszerű szóba hozni előtte a biztonságos szex kérdését, és arra is ügyelj, hogy ne költekezz túl feltűnően.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy partner, megbízó vagy üzletfél nem kínál tisztességes alkut, el kell fogadnod a tényt, hogy az elválás mindenképpen egészséges és életképes alternatíva.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az ajándékok vagy a romantikus programok azt tudatják partnereddel, hogy számodra ő az egyetlen, de ehhez nem kell erődön felül költekezned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapható vagy egy kis kalandra egyik haveroddal, ő viszont köszöni, de ebből nem kér, akkor tanulj az esetből, hogy többé ne kövesd el ugyanezt a hibát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha követeléseket támasztasz a pároddal szemben, kedvesed csak még kevésbé lesz hajlandó megadni, amit akarsz, a haragtartás pedig nem változtat semmin.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ingerültséged csak fokozódik, amikor egyik rokonod a gazdag ismerőseivel kezd dicsekedni, de te is legyél óvatos, mert a pénz ma megronthat barátságokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzletről van szó, ne hagyd, hogy a hormonjaid vezéreljenek, de ne is kezdj el alkudozni, a szexet pedig ne arra használd, hogy feljebb srófold saját értékedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője