Ma utazgass, kísérletezz, tanulj- Egymondatos horoszkóp - január 19. péntek

2018.január.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A késő esti órákig, amíg a hold még a Vízöntőben tartózkodik, gondoskodj változatos programokról, állj készen egy új kalandra, ne ragaszkodj megszokott napirendedhez, inkább menj társaságba. Mivel ebédidő táján a holdat támadás éri a Skorpió-Marstól, próbáld meg helyesen beosztani energiakészletedet. Ne akarj egyszerre túl sokat, és ne lázadj a bevált dolgok ellen! Ha hajlamos vagy a visszérképződésre vagy bedagadt a bokád, polcold fel a lábadat. Keringési zavarok ellen beválik a hideg-meleg váltózuhany.

Ma utazgass, kísérletezz, tanulj- Egymondatos horoszkóp - január 19. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mai világunkban a siker nem annyira attól függ, hogy mit tudsz, inkább attól függ, hogy kit ismersz, de félő, hogy a bankszámlád nem áll egyensúlyban vágyaiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Az önérvényesítés mostanában nem csak előnyös lehet, de kockázattal is járhat: ha erőszakosan érvényesíted jogaidat, könnyen elveszíthetsz egy munkalehetőséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma utazgass, kísérletezz, tanulj, de ha veszekedés lóg a levegőben a munkahelyeden, valószínű, hogy hátat fordítasz a vállalati élet merev szervezettségének.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár tele vagy energiával, nem vagy igazán szerencsés az üzleti életben, és ha a szexuális életed nem olyan, mint kellene lennie, abban nemcsak a párod a ludas.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt legmakacsabb ellenzőidet is meggyőzheted igazadról, de ha egyik erőszakos rokonod megint beállít hozzád, nem lehet tudni, mire ragadtatod magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkahelyeden nem tudsz úgy teljesíteni, mint ahogyan elvárnák tőled, gondolkodóba eshetsz, vajon alkalmas vagy-e arra a posztra, ahol éppen most vagy.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha spontán és kreatív vagy, boldog lesz a párod is, még ha esetleg nem is tudja, miért, vállalakozásodban és pénzügyeidben viszont akad valamilyen buktató.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a családban vagy az irodában túl sok problémával kell megküzdened, nem mutatkozhatsz gyengének, egykönnyen nem adhatod meg magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csodálatos nagy dolgokról álmodozni, de alapvető baj, hogy vágyaidat összekevered a valósággal: önkontroll és kitartás híján a legjobb tervek sem válhatnak valóra.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem leszel értékesebb a barátok szemében, ha meggondolatlanul költekezel, oktalan pazarlásodat nem szeretetnek, hanem ostoba önmutogatásnak veszik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha gátlástalan főnökeid (rokonaid) felbosszantanak, talán faképnél hagyod őket, de olyan újító javaslatokkal állsz elő, amikhez hasonlót még senki sem hallott.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy túltenni magad egy csalódáson, mégse essél át a ló túlsó oldalára, ne gyanakodj mindenkire, azok, akik szeretnek, joggal sértődnének meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője