Ma valami különlegesben lesz részetek pároddal - Egymondatos horoszkóp: November 18. vasárnap

2018.november.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy látod, hogy napközben beleestél a részvét csapdájába, állítsd le magad, este viszont, ha nem erőszakosan próbálod megvédeni jogaidat, eredményes leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első fele alkalmas lelkizésre, mások vigasztalására, barátságok felelevenítésére, este inkább céged tevékenységi körének bővítéséről kellene beszélned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valószínűleg csak azért reagálsz tehetetlenül, mert nem nőttél fel egy feladathoz, de a főnökhöz vagy a fiához feleségül menni mostanában okos húzásnak számít.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy mód van rá, meditálj, vegyél aromaterápiás fürdőt, azt viszont tudnod kell, hogy a szakmádban nem juthatsz fel a csúcsra bizonyos kíméletlenség nélkül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap első fele kedvez az úszásnak, de az esti órákban biztos, hogy tovább bírnád ki a víz alatt, mintsem képes lennél távol maradni egy nagyvonalú fickótól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod tehetetlennek mutatkozik, te rögtön a megmentésére sietsz, ám ha a lakásod bére jóval meghaladja a lehetőségeidet, módosítsd a családi költségvetést.

Ne add fel, csak keresd és megtalálod ebben a hónapban az igazit - Novemberi horoszkóp

Ne add fel, csak keresd és megtalálod ebben a hónapban az igazit - Novemberi horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne ragaszkodj ahhoz, hogy áldozatvállalás árán győzz meg másokat a teljesítményedről, este viszont hagyni fogod, hogy egy erőszakos macho tegye, amit akar…

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretetet érzel, szeretetreméltónak látod magad – az esti órákban viszont kiderülhet, hogy új állásod lesz, méghozzá a mostaninál sokkal magasabb fizetésért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az év végén vegyél ki két-három hét szabadságot, amikor beutazhatod a fél világot, este viszont akkor jársz jól, ha magad veszed kézbe üzleti és szerelmi ügyeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Szólj a fiúdnak, ha a nap első felében valami fontos dologra készülsz, szeretteidnek viszont joguk van túlreagálni a dolgokat anélkül, hogy ezt támadásnak vennéd.

Vízöntő (01. 21-02. 20.) Ejtened kellene egy pénzügyi tervet, de ma esti sikered azt igazolja, milyen fontos jó kapcsolatokkal rendelkezni, és a megfelelő helyen lenni a megfelelő időben.

Halak (02. 20-03. 20.) Még zűrös helyzetekben is gondoskodó vagy, de ha állandóan pályát módosítasz, akkor nem hagysz elég időt erőfeszítéseidnek, hogy eredményt hozzanak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője