Ma valami újra vágysz - Egymondatos horoszkóp - január 7. hétfő

2019.január.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jóllehet a Vízöntőben lévő Hold ma harmonikus fényszöget zár be a Marssal, az unalmas rutinfeladatokat terhes kötelezettségnek érezheted. Változatosságra, társaságra vágysz, élvezed a kísérletezést és az alkotást. Hajlamosak lehetsz azonban dacolni a tekintéllyel, s egyszerre akarsz sikeres és különleges lenni. Ma szerezz barátokat, új megbízásokat a neten, rukkolj elő új ötletekkel. Alkalmas nap utazásra, de mivel a szemed a szokásosnál érzékenyebb az erős fényre, viselj napszemüveget. De nemcsak a szemedet kell kímélned, hanem az éjszakai lábszárgörcsöt is ajánlatos kivédeni magnéziumfogyasztással.

Kos (03. 2l-04. 20.) Szívesen jössz össze eredeti, kreatív emberekkel, eszeddel kutatod egy ismeretségben rejlő lehetőségeket, és azt, hogy a tényeket hogyan lehet cselekvéssé formálni,

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel az agyad elkényelmesedik a rutinfeladatokban, állítsd kihívások elé: terveid megvalósítását megkönnyítheti egy új számítógép és néhány korszerű program.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különleges képességeidet kamatoztathatod, régi ismerős is rád köszön, és ha a síszezonban külföldre akarsz jutni, ma könnyen szerezhetsz olcsó repülőjegyet.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnököd nem becsüli le a képességeidet, de azért alkalmaz, mert hasznos lehetsz a vállalatodnak, és ennek megfelelően megemelheti a fizetésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felejtsd el a rutint, mert most csak az önálló, merész gondolkodás segítségével juthatsz előre, de az sem kizárt, hogy elcsábít valaki, vagy te leszel a csábító.

Erre a három csillagjegyre nagyon nehéz évkezdés vár

Erre a három csillagjegyre nagyon nehéz évkezdés vár

Szűz (08. 24-09. 23.) Csupán alkalmi munkát vagy hajlandó elvállalni, mert ma irtózol a kötöttségektől; noha egyik ügyfeled kiállhatatlan modorú, egyúttal végtelenül szexis is…

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabad akarsz lenni, hogy a saját életedet élhesd, azt szeretnéd, ha a párod nem avatkozna bele folyton az életedbe, és nem akarna mindenben helyetted dönteni

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felnőttként vagy diákként előbb vagy utóbb el kell hagynod a szülői házat, ahová később persze hazatérhetsz, de legalább egyszer meg kellene tenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hevesen ver a szíved egy üzleti találkozó vagy randi előtt, amely úgy indul, mint egy kaland, és ha a megfelelő féllel találkozol, előnyös üzletről tárgyalhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Az otthoni munkában és jövedelmed gyarapításában nagyon ügyes és leleményes vagy, de ha valaki sebet üt az érzelmeiden, nehezen fogod túltenni magad rajta.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma csupa ösztönző hatás ér, csak válogatnod kell az izgalmasabbnál izgalmasabb lehetőségek közül: módod is lesz rá, mert elfoglaltságaid megengedik.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Ha a párod vagy a főnököd kiszámíthatatlan, hűvös távolságtartással kezel, te ugyanígy viselkedj vele, egyszerűbb ugyanis, ha kerülöd a súrlódási pontokat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője