Ma váratlan eseményekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 15.

2020.szeptember.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán jegyében lévő Vénusz és a Bika-Uránusz négyszöge tehet arról, hogy valami őrült kalandot szeretnél átélni. Eleged lesz egy unalmas kapcsolatból, ráadásul a kötelezettségeidtől is szeretnél megszabadulni. Ha fontos számodra a párkapcsolatod és az anyagi biztonság, legyél kevésbé önző a szerelemben és a pénzügyekben fellépő feszültségeket próbáld meg humorral feloldani. Jó, ha ellenállsz a meggondolatlan költekezés kísértésének és elfogadod partnered függetlenség iránti igényét. A szerelmet ne keverd össze az üzlettel és a barátsággal, de ne hagyd magad irányítani! Egyesek számára a válás vagy a szakítás rosszabb anyagi helyzetet eredményez.

Ma váratlan eseményekre számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 15.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Élvezed a vadászat izgalmát, de mind a szerelemben, mind a pénzügyekben sokat árthatsz magadnak hirtelen elhatározásaiddal, kockázatmániáddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Kitörhetsz a komfortzónádból, de mivel váratlan események húzhatják keresztül terveidet, ne most próbálkozz a szabadúszással, inkább hozd rendbe családi életedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Korántsem vagy alkalmatlan a szerelemre, nem a társad iránt érzett érzelmeidben vagy bizonytalan, hanem a függetlenség és a kötődés igénye között ingadozol.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha összeraktál némi pénzt és valaki üzletet kínál, ne hódolj be családod és barátaid elvárásainak, ne pazarolj most érzelmeket, anyagiakat senkire, mert ráfizethetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod a főnököd, össze kell csiszolnotok a különbségeiteket, de a szakítás csak utolsó mentsvár lehet, ha már minden más erőfeszítés csődöt mondott.

Szűz (08. 24-09. 23.)
Utazást, külföldi munkavállalást ne erőltess, és ha úgy gondolod, túl sok munkába és pénzbe kerülne futó kalandod vagy egy kapcsolat működtetése, inkább passzolj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem találod a helyed, figyelmedet teljesen leköti egy gazdag pasi vagy üzletfél, de légy óvatos, mert a másik fél érzéseiben és szándékaiban nem lehetsz biztos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha felfelé akarsz házasodni, ideges lehetsz a főnöködhöz való vonzalmad miatt, ami bomlasztó lehet a vállalatnak, ezért készülj fel a továbblépésre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha meguntad az iratrendezőket és a számítógépeket, s azért akarsz állást változtatni, mert szeretsz utazni és emberek között lenni, azért ne most indulj külföldre.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem lenne ellenedre, ha kedvesed, szexis ügyfeled nemcsak vállalkozásodat, hanem szexuális életedet is felfrissítené, de a szerelmet ne keverd az üzlettel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem igényelsz sem szoros kötődést, sem együttélést, ám ha a válás vagy szakítás mellett döntesz, ez bizony rosszabb lakáskörülményeket eredményez.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy telefon és egy hordozható számítógép segítségével mindent megtudhatsz a fölkínált állásról, de munkahelyi kedvesedet ne avasd be a terveidbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője