Ma váratlan felfordulásra számíthatsz a szerelemben - Egymondatos horoszkóp - június 15. péntek

2018.június.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán jegyében lévő Vénuszt támadó Bika-Uránusz mind a szerelmi, mind az anyagi ügyekben váratlan izgalmakat, felfordulást okozhat. Alapvetően az okozza a feszültséget, hogy elviselhetetlennek érezzük a rutint és a terhes kötelezettségeket, változatosságra vágyunk, szeretnénk kitörni életünk és kapcsolatunk egyhangúságából s valami őrült dolgot átélni. A szokásosnál több szabadságra és izgalomra vágyunk, és menekülni igyekszünk az unalmas hétköznapok elől. Nem árt tudni, hogy az olyan kapcsolatok, amelyekben az egyik fél uralkodni akar a másikon, mostanában könnyen kifulladhatnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma viharos gyorsasággal eshetsz szerelembe, de ugyanolyan gyorsan megfoszthatnak a pénzedtől is, a fejedet viszont még egyáltalán nem óhajtod igába hajtani.

Bika (04. 21-05. 20.) Változtass a napirendeden, de sem a munkahelyeden, sem otthon nem várhatod el másoktól, hogy mindent azonnal abbahagyjanak, csak hogy téged kiszolgáljanak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Korántsem vagy alkalmatlan a szerelemre, nem a társad iránt érzett érzelmeidben vagy bizonytalan, hanem a függetlenség és a kötődés igénye között ingadozol.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne keverd a barátságot az üzlettel, de régi ismeretségetek óta talán most először veszed szemügyre egyik barátodat, akit csak az foglalkoztat, hogyan szerezhetne meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod retteg az elkötelezettségtől, neked viszont szükséged van a biztonságra, jobban teszed, ha odébbállsz, munkahelyi viszonyod viszont befuccsolhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utazást, külföldi munkavállalást ne erőltess, és ha úgy gondolod, túl sok munkába és pénzbe kerülne futó kalandod vagy egy kapcsolat működtetése, inkább passzolj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha eszményi kísérőd, aki magával visz egy előkelő estélyre, az ágyban is jó, ráadásul pénze is van, hajts rá, mielőtt egy másik, rámenős nőci becserkészhetné.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Házasságodat, munkahelyi kapcsolatodat csak akkor tudod jó irányba terelni, ha ismered mozgatórugóit, s akkor a változtatás lehetősége is a kezedben van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rémesen fárasztó hivatalos utazásra számíthatsz, ami még rosszabb, mint az irodában a számítógép előtt ülni, és órák hosszat a kicsi, vibráló képernyőre meredni.

Bak (12. 22-01. 20.) Hízeleg neked, hogy a párod vágyódik utánad, de ha nincs önálló keresete, akkor se vedd át a randizás költségeit, egy kapcsolathoz pedig több kell, mint a szex.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érzed, hogy nem érdemes kitartanod egy birtokló, uralkodó típusú partner mellett, s nem is tűnsz túlzottan csalódottnak, amiért nem bútorozhatsz össze vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid nem hív vissza azonnal az első randitok után, ha a szavain órákig rágódnod kell, lépj tovább, de ne az autópályán tarts edzést a Foma-1-es futamra.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője