Ma váratlan kalandvágy ébred benned - Egymondatos horoszkóp - december 8. szombat

2018.december.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a Nyilasban lévő Hold és az Uránusz fényszöge tehet róla, ha valaki váratlanul berobban az életedbe, és rég elhantolt kalandvágyat és érzéseket szít fel a lelkedben. Élvezed a kockázatvállalást, de nem vagy hajlandó feláldozni függetlenségedet. Este viszont, amikor a Bak-Hold tökéletes harmóniában van a Skorpió-Vénusszal, ne lepődj meg, amikor valaki szakértő szemmel értékeli munkádat, szexepiledet és üzletkötői tehetségedet. Az üzletkötő szerelésedtől viszont valaki megszabadíthat.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem vagy az az otthonülő anyatípus, a szoros köteléket sem tudod elviselni, de nem kizárt, hogy a nap második felében megszédülsz valakinek a gazdagságától.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ne erőltesd az üzletkötést, este viszont a horgodra akadhat valaki, ám ha már megtaláltad Őt, a párod rávesz egy kiruccanásra, hogy jobb kedvre hangoljon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen veszed a jó tippeket az olyan barátoktól és a párodtól, akik nagy összeget kerestek kockázatvállalással, de az ágyban lehetnél egy kicsit felszabadultabb.

Rák (06. 22-07. 22.) Könnyebben elsimulnának az ellentétek párkapcsolatodban, ha lenne egymás számára némi időtök, ha viszont összeházasodnátok, akkor igazi család lennétek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod nem csak észvesztő szenvedélyt kelt benned, hanem fölöttébb sokoldalú is - ha rábeszél egy túrára, akkor ne a munkádnak szenteld a délutánodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Délelőtt még kielégíthet a vállalkozásoddal járó izgalmas munka, de mióta megláttál egy Skorpiót vagy Bakot, szeretnél újra találkozni vele, ami este össze is jön.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Délelőtt a párod szereti pukkasztani az embereket, de végre kezded felérni ésszel, hogy a tulajdonodban lévő ingatlan kiadása jelentős bevételt hozhat számodra.

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt még szentelhetsz egy kis időt a munkádnak és a pénzkeresésnek, de az esti órákban megkaparinthatod magadnak, akire már régóta fáj a fogad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kimondottan élvezed, ha a kedvesedet kihozhatod a sodrából, este viszont eleged lehet egyik barátodból, aki rémes ízléstelenséggel fitogtatja a gazdagságát.

Bak (12. 22-01. 20.) Barátnak, rokonnak tett szívességért viszonzást remélhetsz, és ha eddig nem tanultad meg, milyen érzés bízni valakiben, és feltárni a szívedet, este ezt is megteheted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátnőid körében elsütheted legjobb poénjaidat, rokonod vagy főnököd szemében viszont nem vagy más, mint emberi viszonylatra átszámított pénznem.

Halak (02. 20-03. 20.) Külföldi utazás, baráti összejövetel pompásan sikerül, utazás közben megtalálhatod álmaid hercegét, ráadásul anyagi problémád is varázslatos módon oldódik meg.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője