Ma váratlan vendég fog meglepni - Egymondatos horoszkóp - március 4. hétfő

2019.március.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Optimista, bizakodó hangulatban indul a hét. A Hold a Vízöntő jegyében halad, délután a Jupiterrel bezárt barátságos fényszögének köszönhetően lehet, hogy te leszel egy különleges és befolyásos személy legújabb pártfogoltja.

Ma váratlan vendég fog meglepni - Egymondatos horoszkóp - március 4. hétfő
Fotó: giphy

De képtelen vagy elszakadni az imádott számítógépedtől – talán csak műtéti úton lehetne szétválasztani benneteket. Lázadó alkatként ma nem igazán akarsz megfelelni a korosztályod és a családod elvárásainak. Könnyen megy a csapatmunka, de az sem kizárt, hogy valami újdonság felkelti az érdeklődésedet. Vagy inkább valaki?

Kos (03. 21-04. 20.) Különlegesen megnyerőnek, szellemesnek és bizakodónak érzed magad, olyan embereknek is felkelted az érdeklődését, akik eddig nem sok figyelmet szenteltek rád.

Bika (04. 21-05. 20.)
A karriereddel és az üzlettel kell foglalkoznod, s ha túlságosan elfoglalt vagy, sok munkád közepette nyilván csak egy rövid szeretkezésre tudsz időt szakítani.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megismerkedtél valakivel, akivel még a vallásotok is közös – ez elég alap, hogy legyen köztetek valami, de kevés ahhoz, hogy mindent kétséget félresöpörjön.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma főként munkahelyeden és az üzleti életben érhetsz el szerényebb eredményeket, de egy macerás külföldi utazást lehetőleg csak a céged érdekében vállalj el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasidról kiderül, hogy belevaló üzletember, még a családoddal is jól kijön, de mivel neked elveid vannak, tudnod kell, hogy a kapcsolatotok egy életre szól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy a körülmények arra kényszerítenek, hogy számítógépes tanfolyamra járj – meglátod, nem is olyan ördöngös dolog, mint amilyennek képzelted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vidám vagy és szerelmes: ha a pároddal megtaláljátok a mindkettőtöknek tetsző elfoglaltságot, újjászületik egymás iránti érdeklődésetek is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Amíg vállalkozásaid valami eredményt nem mutatnak, tartsd meg őket magadnak, de hagyd a pénzedet tovább fialni, ne húzd keresztbe Fortuna számításait!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha világosan látod, mit akarsz, milyen emberekkel akarsz kapcsolatot kiépíteni, ez már önmagában is hozzád vonzza a feltételeket és a kívánt személyeket.

Bak (12. 22-01. 20.) A boldog emberek kellemes embereket vonzanak magukhoz - aki gazdagság-tudatos és optimista, az magához vonzza a vagyonteremtés ötleteit és lehetőségeit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vidám társaság verődik ma össze otthonodban, barátaid keresnek föl vagy kollégáid toppannak be egy sikeresen befejezett munka megünneplésének ürügyén.

Halak (02. 20-03. 20.) Lent az utcán a pasik már kigyúrt izmokat kezdenek mutogatni, s ezernyi más érdekesség is történik, te pedig kénytelen vagy az íróasztal mellett görnyedni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője