Ma váratlanul összefuthatsz valakivel - Egymondatos horoszkóp: október 26.

2020.október.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét Halak-Holddal indul, szeretetteljes, segítő, figyelmes és kreatív vagy, de hajlamos lehetsz illúziókban élni. Énképedet a másokért végzett jó cselekedetekkel, segítségnyújtással zenei, vagy művészi sikereiddel erősítheted meg. A Halak-Hold és a Bika-Uránusz barátságos rezgései a nap második felében elegendő gyakorlatiasságot és fantáziát adnak ahhoz, végre is hajtsd merész terveidet. A jótékonykodás, a tánc, a filmezés és a fotózás jól illik érzelmes énedhez, látnoki képességedet pedig akár saját kreatív vállalkozásodban is hasznosíthatod. A párod számára te lehetsz a legszeretőbb, legromantikusabb, legodaadóbb és legegyüttérzőbb társ. A mai nap kedvez a művészetek gyakorlásának, kerülendő viszont a hiszékenység és az áldozat szerepe.

Ma váratlanul összefuthatsz valakivel - Egymondatos horoszkóp: október 26.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne szédítsen meg barátaid pénze, de meséld el a párodnak az álmaidat, tudat alatti vágyaidat is feltárhatod, talán közösen próbáljátok megfejteni a látomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne ragaszkodj a hagyományokhoz, de miután a cég ügyeit rendbe hoztad, váratlanul összefutsz valakivel - ez azért több mint egyszerű véletlen, nem gondolod?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csak vársz, mert érzed, történik veled valami, de a nagy várakozásokból általában nem sül ki semmi, ám ha ennyire akarsz valamit, tegyél is érte.

Rák (06. 22-07. 22.) Barát vagy üzlettárs, aki követi az új trendeket, hajlandó támogatni a cégedet, anyagiakban gyarapodás, de talán utazásra vagy egy üzleti találkozóra is lesz időd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap akkor is elszalad, ha szokatlan munkával vagy üzleti találkozókkal töltöd, de ne hagyd, hogy szeretőd vagy üzleti partnered megkeverje a dolgokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyorsan megtanulod, hogy egyik kollégád a gyors döntések embere, partnered pedig bebizonyítja, hogy rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyeket csodálsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Tulajdonképpen örülnöd kellene, hogy felajánlottak egy másodállást, hiszen így hamarabb megadhatod az adósságaidat, a szexre viszont ne sajnáld az időt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem mindenki képes megváltozni, de ha hajlandó vagy megváltozni jobb kapcsolatod reményében, akkor képes leszel a pároddal mindent elölről kezdeni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minthogy nem születtél háziasszonynak, ha képtelen vagy boldogulni a háztartási és műszaki berendezésekkel, ráveted magad a hűtőben tornyosuló édességekre.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed valószínűleg tud egy-két üzleti tippet adni, de szükséged van valakire, aki segít kibontakoztatni kreativitásodat, s aki rádöbbent, hogy érzelmeid is vannak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagiakban, családi kapcsolatrendszeredben pozitív fejlemények várhatók, s talán rájössz, hogy igazán nem olyan szörnyű dolog családban élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Élvezed a jótevőszerepet, intuíciódnak köszönhetően zenészként, íróként, tévés személyiségként sikert arathatsz, a pasidnak viszont hagyj több mozgásteret.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője