Ma végre foglalkozhatsz minden olyan dologgal, amire eddig nem jutott időd - Egymondatos horoszkóp: Március 30.

2018.március.30.

A növő Hold ma kedvez a nagytakarításnak, a precizitást és az aprólékos pepecselést igénylő tevékenységeknek, amelyeken viszonylag könnyen túljuthatsz. Nagypénteken a gyomor és az emésztés különösen érzékeny, ezért lehetőleg tarts böjtnapot, fogyassz könnyen emészthető ételeket és kortyolgass csalánteát. Biztonságérzetedet fokozhatod, ha pótolhatatlanná és hasznossá válsz a családban és a munkahelyeden. A Hold barátságos fényszöge a Jupiterrel és a Plútóval lehetővé teszi, hogy leküzdd szégyenlősségedet, és felhagyj azzal a szokásoddal, hogy állandóan elemezd, kontrolláld vagy elfojtsd érzelmeidet. Este, amikor a Hold már átlép a Mérlegbe, tölts egy kellemes estét a pároddal kettesben.

Kos (03. 21-04. 20.) Nagypénteken pótolhatatlan vagy a munkahelyeden, túleshetsz az ünnep előtti bevásárláson, nagytakarításon, ám este legkellemesebben a pároddal érezheted magad.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondoskodás ma nemcsak az ellenkező nemhez, de szeretteidhez fűződő kapcsolatodat is meghatározza, de akkor is tarts böjtöt, ha nem vagy vallásos.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem véletlen, hogy éppen nagypénteken kerül előtérbe benned az igény az egészséges életmód, a korszerű táplálkozás és az arányos testsúly kialakítása iránt.

Rák (06. 22-07. 22.) A nagytakarítás arra jó, hogy rendet tegyél ott, ahol kell: szervezd meg az ünnepi előkészületeket, szánj rá egy kis időt, nehogy elvesszél a tennivalók tengerében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nagybevásárláshoz készíts pontos tervet, és ha rendcsinálás közben kezedbe akad egy régi emléktárgy, ez régen elfeledett érzelmeket ébreszt fel benned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma könnyen megjegyzel tényeket, adatokat, csupa olyasmit, amivel mások nem vesződnének, de ne érezd magad zavarban, amikor csak a puszta szexet kívánod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne igényeld, hogy mindenki rád figyeljen, ugyanakkor segíts, ahol csak tudsz, fogyassz könnyen emészthető ételeket, de ne maradj le egy kellemes programról.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyes szervezéssel mindennel hamar végezhetsz, de ha közeledni akarsz másokhoz, lazíts az irányítás és ellenőrzés megőrzésére irányuló szükségleteden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha tartós hullámot szeretnél, a mai napon menj fodrászhoz, de ne morogj, ne húzd fel az orrodat, amikor rokonaid vagy munkatársaid segítséget kérnek tőled.

Bak (12. 22-01. 20.) Kiírhatod az ajtódra: panasziroda, mert szinte vonzod a segítségre szorulókat, ami tulajdonképpen pozitív visszajelzés, hisz érzik benned az erőt és a hozzáértést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai napon a rendet és a biztonságot keresed, munkahelyi közösséged megbízható tagja akarsz lenni, de adósságaidat is elkezdheted visszafizetni.

Halak (02 20-03. 20.) Olyan értékes emberre bukkanhatsz, akire érdemes időt szánnod, de nagypénteken azt is megfogadhatod, hogy ezután egészségesebben fogsz élni és táplálkozni.

Ez is érdekelhet

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR