Ma végre szerencsés napod lesz - Egymondatos horoszkóp - február 8. szombat

2020.február.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlán jegyében vonuló Hold hatására önbecsülésed ezen a hétvégén fokozódik, kreativitásod vagy művészi képességed révén kiemelkedhetsz a tömegből, nyugodt és könnyed fölényeddel szinte minden összejön. Ha reggel az Uránusz támadása miatt ingadozik a vérnyomásod, vagy könnyen elszédülsz, pihenj és juttass be a szervezetedbe elegendő magnéziumot. Ma bárhol jelensz meg, feltűnést keltesz, s mivel a szerelem a boldog emberekbe szerelmes, akkor talál meg, amikor játékos és felszabadult vagy. De nem árt egy kicsit lecsippenteni túltengő büszkeségedből, néha te is megengedheted magadnak, hogy segítséget kérj másoktól.

Kos (03. 21-04. 20.) Bármilyen helyzetbe kerülsz, képes leszel szinte fertőző lelkesedést gerjeszteni, és ha kirittyentve elmész egy farsangi buliba, a szerelem is megtalálhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma fontos számodra otthonod kényelme, s nem utolsósorban, hogy hozzátartozóid csodáljanak, ezért ha megteheted, rendezz pazar mulatságot rokonaidnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kora reggel ne értékelj túl egy kapcsolatot, de ma szívesen hallgatják szavaidat, ha viszont bevásárolni indulsz, alaposan fölpakolva, üres pénztárcával térsz haza.

Rák (06. 22-07. 22.) Valószínű, hogy jelentős összeget áldozol luxusra, vagy azokra a szépészeti gyorssegélyekre, amelyek már néhány nap alatt látványos eredményt mutatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel szereted érezni, hogy egyesek tőled függenek, hajlamos vagy rá, hogy adj, de ne fogadj el, mert ezzel megszűnne a másik irántad való elkötelezettsége.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyedülálló nőként szállj magadba, és kérdezd meg, vajon mi az oka, hogy egyedül vagy, de ha tanulsz a múltból, akkor könnyebb lesz kezedbe venni a jövődet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lényeges, hogy tudasd a pároddal és barátaiddal, mit tartasz fontosnak: merj kezdeményezni, és tárj fel valamit kívánságaidból, gondolataidból!

Ez a Tarot kártya jellemzi a februári hónapodat, a horoszkópod szerint

Ez a Tarot kártya jellemzi a februári hónapodat, a horoszkópod szerint

Skorpió (10. 24-11. 22.) Karrierügyben új lehetőségek bukkannak fel, csak azt kell eldöntened, hogy mit részesítesz előnyben: a pénzt, a sikert vagy a gyors felemelkedést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma képes vagy energiát és izgalmat pumpálni bármely helyzetbe, talán egy farsangi kiruccanást tervezel, ami csak szervezés kérdése, no meg némi készpénzé.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem volna rossz ötlet bejelentkezni a kozmetikushoz, és ha a pasidnak sok pénze van - ki van kövezve az út a bankig és a közös bankszámláig, vállalkozásig.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szerelmes vagy, lehet, hogy megváltoztatod öltözködésedet, viselkedésedet, szokásaidat, talán még az értékrendedet is, hogy elnyerd imádottad tetszését.

Halak (02. 20-03. 20.) Gyakran gondolsz egyik kollégádra, akiért rajongsz, de gondolhatnál éppen arra is, hogy az olajos és fehér halak egyaránt csökkentik a szívpanaszok kockázatát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője