Ma vigyázz, mert kihasználhatják önzetlenséged- Egymondatos horoszkóp - március 7. csütörtök

2019.március.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezeken a napokon, amikor a Nap együttállásba kerül a Neptunusszal, nem érzel magadban ösztönzést arra, hogy kiállj az érdekeiért, de alkotó fantáziád révén sikert arathatsz bármilyen művészettel összefüggő területen – feltéve, ha leküzdöd hajlamodat a passzivitásra. Realitásérzéked nem áll a helyzet magaslatán, és emiatt könnyen csalás, intrika, megtévesztés áldozatává válhatunk. Mivel ez a konstelláció hajlamosít a valóság tényei elől való menekülésre, ne akard alkoholba fojtani problémáidat. Kerüld a csalókat, a sarlatánokat, és óvakodj attól, hogy önzetlenséged és segítőkészséged miatt beleess az áldozat- vagy megmentő-csapdába. Ez a konstelláció gyakran jár együtt lavinaomlásokkal, árvizekkel, víz vagy gáz okozta veszélyekkel.

Ma vigyázz, mert kihasználhatják önzetlenséged- Egymondatos horoszkóp - március 7. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Félő, hogy titkos viszonyodra fény derül, vagy teljesen belemerülsz az önfeláldozás csapdájába, és elfogadod, hogy a szeretet természetes velejárója a szenvedés.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy barátságot illetően illúziókban ringatod magad, a másoknak tett szívességeidet túlértékeled, a családot is elhanyagolod segítségre szoruló ismerőseid miatt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gondjaid adódhatnak az önérvényesítéssel, megbízhatatlanságod rossz fényt vethet vállalatod hírnevére, pontatlanságoddal magadra vonhatod főnököd rosszallását,

Rák (06. 22-07. 22.) Az anyagi és utazási terveké ez a nap, de annyi van belőlük, hogy képtelen vagy kellő alapossággal átgondolni valamennyit; utazás közben kirabolhatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Gondot jelenthet egy kölcsön visszafizetése, a szex extázisát viszont fokozhatja a zene vagy az alkohol, de jobban kellene ismerned azt, akivel üzletelsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kapcsolataidban hamisság, és mivel egy foglalt vagy segítségre szoruló partnerhez vonzódsz, képtelen vagy racionálisan dönteni – az álmaid világában élsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne barátkozz a munkahelyeden, ne dolgozz mások helyett, hogy szeressenek, és ne legyél túlságosan készséges, ha csak alárendelt munkákkal bíznak meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párodért áldozatot kell vállalnod, művészként viszont babérokat arathatsz, de ne felejtsd el, hogy a főnököd, akire szemet vetettél, nagy nőcsábász hírében áll.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, ingatlanügylet bonyolítása során átvehetnek, a családban viszont ne tűrj el olyan viselkedést, ami sérti az érdekeidet.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletkötés, utazás meghiúsulhat, járgányodat elköthetik, üzleti ügyben átverhetnek, ráadásul egyik rokonod is félrevezethet, vagy lemondja a látogatást (találkozót).

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hitvesed fölösleges dolgok megvásárlására vehet rá, pénzügyi elképzeléseid zavarosak, de az sem kizárt, hogy valaki csak a pénzed miatt fut utánad.

Halak (02. 20-03. 20.) Művészként fogd munkára a képzeletedet, de mivel a munkahelyeden nehéz lesz teherbíró öntudatot kialakítanod, ne engedd, hogy zsákutcába szorítsanak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője