Ma zavarokra, akadályokra, közlekedési dugókra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: November 28.

2017.november.28.

A Nyilasban lévő Merkúr és a Szaturnusz együttállása kommunikációs zavarokra, akadályokra, teljesíthetetlen határidőkre, meghűléses betegségekre, közlekedési dugókra, korlátozásokra és általában késedelmekre utal. Hajlamosak leszünk a borúlátásra, és félő, hogy túlzottan pesszimisztikus beállítottságunk miatt ígéretes lehetőségeket hagyunk ki. A sértő kritika, az elutasítás és a merev véleményalkotás nehezen gyógyuló sérelmek okozója lehet. Viszont olyan tevékenységekben ígér sikert ez a fényszög, amelyek megkívánják az összpontosítást, a megfontoltságot és a kötelességtudást.

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi utazás, munkavállalás meghiúsulhat, tanárod alaposan kiszúrhat veled, de fogd be a szád, és eszedbe se jusson főnököddel vagy hatósági személlyel feleselni.

Bika (04. 21-05. 20.) Kölcsönügylet vagy egy új adótörvény miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, s a szexuális örömök érdekében meg kell mondanod a párodnak, mit kívánsz tőle.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Fogadd el a kritikát, ne írj alá fontos megállapodást, ne ítélj elhamarkodottan, és ne azért köss házasságot valakivel, mert anyagi biztonságra vágysz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szeretnél együtt dolgozni a pároddal, és sikerült megkapnod a megpályázott állást, kezdd azzal, hogy legyél pontos, különben nagyon meg fogod bánni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Remek üzletet köthetsz, de a flörtölést hagyd máskorra; miért nem arról beszélsz inkább, amit akkor éreztél, amikor azt hitted, hogy elveszíted a párodat?

Szűz (08. 24-09. 23.) A családi kötelezettségek alóli kibúvás puszta gondolata olyan erős bűntudatot ébreszt benned, hogy bármilyen nehézséggel járjon is, végrehajtod a feladatot.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Lerobbanhat a járgányod, túlzott igényeknek kell megfelelned, de tárgyalópartnered ki tudja szorítani belőled azt a színvonalat, amely megfelel az elvárásainak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bevételi forrásod megszűnhet, egyik barátod pedig önző alak, akit nem érdekel az anyagi helyzeted, de elvárja, hogy teljesítsd vele szembeni kötelezettségedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzügyi tárgyalásod vagy felvételi interjúd során úgy érzed, hogy megmérettél és kevésnek találtattál, jobb, ha eleve felkészülsz néhány negatív reakcióra.

Bak (12. 22-01. 20.) Állásod veszélybe kerülhet, és ha fontos számodra, hogy tiszta maradjon a neved, nem engedheted meg, hogy rágalmak alapján ítéljenek meg a munkahelyeden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi viták helyett vigyél színt környezetedbe, jó tanácsaiddal ne fukarkodj, s barátod, üzletfeled befolyását felhasználva igyekezz bekerülni a jobb társaságba,

Halak (02. 20-03. 20.) Felvételi beszélgetésed rosszul indul, és ha a párod vagy egyik barátod a főnököd, ne használd ki ezt a kapcsolatot, de azt se hagyd, hogy téged használjanak ki.

Ez is érdekelhet

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

Melegség kívül-belül: kétperces komplex arckezelés, amire minden bőr vágyik

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének