Megérzéseid segítenek, hogy rájöjj, hogy a lelki társaddal találkoztál-e - Egymondatos horoszkóp: október 27.

2020.október.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Délelőtt a Halakban lévő Hold együttállása a Neptunusszal lehet az oka, hogy mindenki, aki segítségre szorul, fölkelti az érdeklődésedet. Művészi adottságodat is kiélheted, ráadásul pontosan tudod, mennyit számít a megértés meg a figyelem annak, aki bajba került. Valaki elvarázsolhat, csalhatatlan megérzéseid viszont bármilyen zavaros helyzetben előnyt jelentenek számodra. De mivel a számokkal és a pontossággal hadilábon állsz, ne ugorj fejest olyan üzletbe, amelynek nem néztél utána. A nap második felében a Bak-Jupiter, a Plútó és a Hold barátságos fényszögeinek segítségével sikeredet kapcsolataidnak köszönheted, amelyeket magad körül kiépítesz. Este viszont a racionalitást igénylő tevékenységek helyett nézz meg inkább egy romantikus filmet a pároddal, de mellőzd az alkoholt és az élvezeti cikkeket!

Megérzéseid segítenek, hogy rájöjj, hogy a lelki társaddal találkoztál-e - Egymondatos horoszkóp: október 27.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A családban rázd le magadról a Hamupipőke és az áldozat szerepét, de a munkahelyeden ma jobb hízelegni és szívességeket tenni, mint nyílt kártyákkal játszani.

Bika (04. 21-05. 20.) Legyél érzékeny barátnőid, rokonaid és a párod szükségleteire, ne legyél rest, ne tétovázz, máskor neked is szükséged lehet efféle önzetlen támogatásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma aligha fogsz keményen dolgozni, ha tudod, hogy ebből csak a munkaadódnak vagy ügyfeleidnek lesz haszna, de ha túlórázol, ne szégyellj pénzt követelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha követed érzelmeid hangját, megérzésed révén el tudod dönteni, hogy a lelki társaddal találkoztál-e, de ne adj többet a párodnak, mint mennyit képes vagy adni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha adósságod van, de a könyvelés nem tartozik a kedvenc foglalatosságaid közé, egyik kollégád segíthet, hogy kikerüld a gazdasági buktatókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összefuthatsz régi, zűrzavaros diáktársaddal, aki ugyan nem illik bele gyakorlatiasan megszervezett életedbe, mégis hajlandó vagy mindent rendbe tenni körülötte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a munkahelyeden és a családban kihasználnak, ne menj bele olyasmibe, amit nem akarsz megtenni: túlzott szeretetigényed a sikerességed gátjává válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként, kreatív személyiségként pompás megbízást kaphatsz hirdetésre, este viszont kedvesed kívánságára gyújts gyertyát, tegyél fel egy andalító lemezt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Segíts bajba jutott rokonaidon anélkül, hogy közben felmorzsolódnál, s ha zűrzavaros háztartást vezetsz, ettől még ellenőrzésed alatt tarthatod pénzügyeid állását.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bármikor felhívhatod a pasidat anélkül, hogy ezzel az esélyedet rontanád, annál jobban fogod élvezni a randit, és nem izgat, hogy felhív-e vagy nem hív fel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáid anyagi kárt okoznak a vállalatnak, nem hunyhatsz szemet az eset fölött, viszont te se igényelj olyan pénzügyi előnyt, amit nem szolgáltál meg.

Halak (02. 20-03. 20.) A nap első felében ne járj a fellegekben, ne add fel a pasidért az egyre ígéretesebb művészi pályádat, este viszont hódolj a romantikának, tegyél fel valami zenét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője