Mellőzd a szénhidrátokat ma - Egymondatos horoszkóp: Február 8.

2017.február.8.

A Rákban lévő Hold ma szembenállásba kerül a Plútóval, de az Uránusz és a Jupiter is "gonoszkodik" vele: valószínű, hogy biztonságérzeted átmeneti hiánya miatt túlzott gondoskodásoddal árasztod el szeretteidet, pedig tisztában kell lenned a ténnyel a szeretetnek ez a formája birtokló viselkedést leplez. Ne tegyél olyan engedményeket mások javára, amelyeket később megbánhatsz! Mivel a gyomrod, a májad és az epéd ma kíméletre szorul, ügyelj a könnyen emészthető kosztra, szénhidrát helyett fogyassz inkább salátát, spenótot vagy gombát.

Kos (03. 2l-04. 20.) A szénhidrátok fogyasztása ma szokatlan ingerlékenységet okozhat, és ha túlságosan sikerorientált vagy, akkor a családi kapcsolataidban feszültség keletkezik.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem várhatod a párodtól, hogy mindenben egyetértsen veled, de szeretteid jól járnának, ha kifejlesztenéd személyiségednek gondoskodó, védelmező oldalát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párkapcsolatodat, szeretteiddel való viszonyodat megterhelhetik az egymás pénzkezelési módszereinek megértését akadályozó feszültségek és szakadékok.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha tiltakozol partnered vagy viselkedése, vagy valamely érzelmi megnyilvánulása ellen, biztos, hogy olyasmiről van szó, amelyet önmagadnak is megtiltasz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha kevésbé akarod ellenőrizni az embereket, könnyebb lesz veled együtt dolgozni, az ellenőrzés ugyanis mindig neheztelést és ellenségeskedést szül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valaki nem szimpatikus neked, kerüld el, vagy próbáld meg beleélni magad az ő helyzetébe, akkor talán már nem is lesz annyira ellenszenves számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érzelmi sérüléseidből – tévesen - úgy próbálsz kigyógyulni, hogy szembesíted szüleidet – vagy azokat, akik ártottak neked – az általuk okozott sérelmekkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Attól félsz, hogy az emberek túl sokat megtudnak rólad: nem baj, ha nem árulsz el magadról mindent, de rokonaiddal közölhetnéd, hogy mi zajlik a lelkedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod vagy egyik rokonod olyasmire akarja költeni megtakarított vagyonkáját, amit felesleges pénzkidobásnak tartasz, az az ő dolga, nem tartozik rád.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod nem úgy bánik veled, ahogy megérdemled, tenned kell valamit: ha érezteted vele, hogy nem tehet veled bármit, tisztelni fogja önbecsülésedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nyugtalanabb vagy, mint máskor, ki vagy merülve, de ha megtanulod azt, hogy feladatokat ruházz át másokra, sokkal könnyebbé teszed az életedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel attól tartasz, ha kiteríted lapjaidat, partnered elveszíti érdeklődését irántad, manipulálni próbálsz, például megjátszod a "megszerezhetetlent".

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói