Merj kísérletezni ma - Egymondatos horoszkóp - június 22. szombat

2019.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold szombat délutánig még mindig a Vízöntő jegyében halad, a cím és a rang mellékes számodra, de ha nem akarod lekötni magad egy kapcsolatban, azért megbízható barátnőkre vagy támogatókra még szükséged lehet. A szerelemben merj kísérletezni, de a nap második felében, amikor a Halakban lévő Hold a Rák-Nappal barátkozik, ne félj szeretetből konkrét szívességeket tenni a családban vagy a lakóhelyeden. És legyél te az, aki gondoskodik a párodról és a rokonságról, és aki megérzi a férfi-lélek mélyéből feltörő vágyat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nyitott vagy az újdonságokra, a nap első felében megtalálhatod álmaid munkáját a modern irodatechnikában, este viszont szokj vissza a baráti körödbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha új képesítést akarsz szerezni, keress kurzusokat az interneten, és ha beszerzed egyik rokonodnak a kért pénzügyi adatokat, akár állást is kaphatsz a cégénél.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod többet keres nálad, egyezzetek meg abban, hogy a pénzügyeket külön vagy együtt fogjátok-e kezelni, de egy hajóút ellen nem lesz kifogásod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hitvesednek nagyon fontos, hogy önálló egyéniségként kezeld, később viszont ne nézd tétlenül, ha rokonod vagy üzleti ellenfeled széttiporja az álmaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összebarátkozhatsz a Bioboltban kiszolgáló lányokkal, később viszont mutatkozz be valakinek, akiről tudod, hogy jobb, ha a barátod, mintha az ellenfeled.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha homlokon csókol a múzsa, kezdj el alkotni, szórakozz a pároddal, a nap második felében viszont új területen bizonyíthatod be, hogy milyen tehetséges vagy.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mosásra, festésre kiváló ez a nap, de ne az legyen a legnagyobb gondod, hogy a lakásban van néhány pókháló - utazás közben viszont rabul ejtik a szívedet.

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Telihold Tedd! & Ne Tedd! - mire alkalmas, és mire nem ez az időszak?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy üzleti megbeszélésen egy kis stressz segíthet, hogy tisztább fejjel gondolkodj, de ha este egyedül vagy otthon, ideális alkalom arra, hogy megnézz egy jó filmet.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek fogalma sincs, miért van másik csúcstechnikai kütyüre szükséged, de ma azon se lepődj meg, ha egyik fontos üzletfeled bókokkal áraszt el.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha erősíteni akarod a csapatszellemet, szervezz meglepetésbulit a kollégáknak - a nap második felében akár össze is keverheted a magánéletedet az üzlettel.

Halak (02. 20-03. 20.) DVD-k és önsegítő könyvek tucatjai várják azokat, akik a nehézségek ellenére szeretnék egyben tartani kapcsolatukat, de délután már az ujjaid köré csavarhatod őt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője