Merj változni és változtatni - Egymondatos horoszkóp: Február 25.

2021.február.25.

A Halak jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz együttműködése lehetővé teszi, hogy kilépj a korlátaidból, a hétköznapok szürkeségéből és több szabadságra, nagyobb mozgástérre tegyél szert. Merj változni és változtatni, hiszen az újdonságok és az izgalmasabb élet iránti vágyad érdekes emberekkel hozhat össze. De az sem kizárt, hogy kreatív személyiségként hasznot húzol másságodból. Ebben az időszakban talán még a számítógépes kereskedelemből és spekulációból is profitálhatsz. Most kellene változtatnod megrögzött szokásaidon, néhány merész, eredeti ötlettel és programjavaslattal újraéleszteni unalomba fulladt kapcsolataidat.

Merj változni és változtatni - Egymondatos horoszkóp: Február 25.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Egy kapcsolat segíthet a megélhetésben, eredeti módon tudsz pénzt szerezni, de egy szerelem vagy barátság könnyen rámehet, ha az anyagiak kerülnek előtérbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy sikeresebb személlyé válj, ki kell lépned a komfortzónádból, és olyan emberekkel összejönni, akik elismerik különleges képességeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnökeid inkább ellened dolgoznak, semmint segítenek, de ha egyik rokonod álláslehetőséget kínál fel, számba kell venned a kockázatot, és neked kell döntened.

Rák (06. 22-07. 22.) Baráti kapcsolataid vagy szeretőd segítségével esélyed nyílik egy jövedelmező vállalkozás megalapítására, de a szexet jobb elválasztani az üzleti ügyektől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sor kerülhet állásváltoztatásra beszállhatsz a párod vállalkozásába, megnő az önálló munkavégzés jelentősége is, ha úgy döntesz, kipróbálod a szabadúszást.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utazás közben ismerkedj, közeledj, ha megtetszik valaki, ne utasítsd el a változás lehetőségét, de ha külföldi piacra akarsz betörni, ismerned kell a versenytársakat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Plusz bevétel a láthatáron, de meg kell vizsgálnod minden körülményt a pasiddal közös vállalkozásoddal kapcsolatban, mielőtt kockázatot vállalnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Főnököddel közös nevezőre juthattok, befejezhetsz valamely kreatív projektet, de munkahelyi szerelmeddel kapcsolatban korai még jóslásokba bocsátkozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az alkalmi munkának van bizonyos előnye, például az, hogy a nehéz kollégákat ott lehet hagyni, de a családodtól kapott telefonüzenetet azért hallgasd meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma bevállalhatsz egy pénzügyi kockázatot, megtömheted a zsebedet, de vicces, hogy még az ágyban, a szeretőd mellett is üzleti telefonbeszélgetéseket folytatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Összeköltözhetsz a pároddal, de valószínűleg sok pénzt kell kiadnod, hogy olyan dolgokat javíttass meg, amelyek nélkül egyszerűen nem tudnál létezni.

Halak (02. 20-03. 20.) Kollégáid tudják, hogy okos vagy, kezded megszokni, hogy dicsérnek, de a mai napon egy változatos feladatokban bővelkedő állást sem fogsz visszautasítani.

Ez is érdekelhet

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

Mikor jár le a szavatossága a kozmetikai termékeknek?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most