Merj változtatni - Egymondatos horoszkóp: Június 27.

2019.június.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rákban lévő Nap és a Bika-Uránusz harmonikus fényszöge arra ösztönöz, hogy hallgass a megérzéseidre, s ne félj az újdonságoktól. Akár pénzről, akár álmaid otthonáról van szó, ne kerüld a változást, ne maradj a megszokottnál és ne akard, hogy a dolgok ugyanolyanok maradjanak! Ha kilépnél a komfortzónádból és alkalmazkodnál az új helyzethez, céged és anyagi helyzeted is virágzásnak indulna. Ez az időszak kedvez az ingatlanügyletek bonyolításának és a lakásvásárlásnak, de olyan bevételi forrásokat is észrevehetsz, amelyek javíthatnak megélhetéseden. A Merkúr ma belép az Oroszlánba, ahol július 19-ig "pendlizik", majd pár hetes hátramenet után augusztusban már akadály nélkül vonul keresztül ezen a jegyen. A munkát összekapcsolhatod a szórakozással, de nem biztos, hogy a drámába illő effektjeid tetszeni fognak környezetednek.

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásügyben, anyagiakban kedvező fordulat, összeköltözhetsz a pároddal, de a családi vállalkozásban is nagyobb haszonra van kilátás, mint más napokon.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezd, amit a mai nap kínál: szakmai vagy rokoni kapcsolat segít a megélhetésben, megérzéseidet ügyesen hasznosíthatod, s eredeti módon tudsz pénzt szerezni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elbokáztad a pénzedet, egyre komolyabb pénzügyi gondokkal kell számolnod – úgy látszik, nincs olyan szerencséd, hogy abból élj meg, amit szeretsz csinálni.

Rák (06. 22-07. 22.) A Nap-Uránusz rezgések felhívják figyelmedet az üzleti fúziókra: ha beszállsz egyik barátod vagy szeretőd vállalkozásába, váratlan haszonra is szert tehetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne lázadj munkahelyi főnököd ellen, ne akarj a titkos szeretője lenni, de ne állj ellen a változásnak, ami kiemelhet a rutinból és a megszokott kerékvágásból.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap izgalmasnak ígérkezik, semmi okod rá, hogy megrettenj egy külföldi ajánlattól, sőt, a barátaid is bemutatnak neked valakit, aki bízik a képességeidben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha összeszámolod adóhátralékodat, rémülten csóválod meg a fejedet, viszont egy váratlan megbízatás honoráriumából kiegyenlítheted tartozásodat a hivatalnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldön akarsz elhelyezkedni, akkor ismerned kell a helyi szokásokat és a versenytársakat, de ne akard átnevelni kötődésképtelen párodat, úgyse sikerül!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Épp, amikor új állást keresel, váratlanul az öledbe hullik egy ajánlat, de az sem kizárt, hogy mind a munkádban, mind az üzletben, elindulsz az önállósodás útján.

Bak (12. 22-01. 20.) Jómódú ügyfeledben ma felébresztheted a vágyat, hogy lefeküdjön veled, de ez minden, amit tőled akar, hacsak nem himbálóznak a családfádon milliomosok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakás- vagy állásügyed kedvező fordulatot vehet, és ha igazán komoly a dolog egyik kollégáddal, akkor igazán bemutathatnád családod tagjainak.

Halak (02. 20-03. 20.) Mindegy, mivel foglalkozol, állj elő merész ötletekkel, de a mai napon a szerelemben, a szerencsejátékban és a számítógépes spekulációban is mázlid lehet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Bruce Willis felesége és lánya szívfacsaró módon tiszteleg a színész előtt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője