Mit ígérnek a csillagok augusztusra? Itt a nagy havi horoszkópod

2020.augusztus.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Augusztusban többek között Dua Lipa ünnepli a szülinapját, úgyhogy az e havi horoszkópodat az ő gifjeivel illusztráljuk. Lássuk, mit tartogatnak neked a csillagok augusztusra?

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

A HÓNAPOD Amikor a munkahelyi válság már a megélhetésedet fenyegeti, a jegyedben lévő Nap, a Merkúr és a Kos-Mars hatékonnyá tesz, így megbirkózol a rád zúduló feladatokkal. Hova lett az a közismert alapelved, mely szerint a főnököt tisztelned kell? De miután már ágyba bújtál vele, már nem látod olyan tiszteletreméltónak. Ne próbáld hízelgéssel elnyerni felettesed vagy a fiúd kegyeit 10-e táján! Egy ilyen belevaló csajt meg kell becsülni. Izgalmat és új élményeket vársz, melyek színesebbé teszik unalmas munkádat. Talán egyik barátod vagy kedvesed a hónap utolsó harmadában olyan feladatot kínál, amely anyagi és szakmai előrelépést jelent, és lehetővé teszi, hogy valódi képességeidet megmutathasd.

AZ ÉVED Megtörténhet, hogy egy beteg rokonod miatt kiesel a munkából vagy több lesz a feladatod, de gyorsan lezajlik az ügy. Te vagy minden pasi legmerészebb álma, és ha még az év végi ünnepeken is egyedül vagy, egy munkahelyi évzáró parti – és máris kezdődhet a titkos románc. Változás a munkádban, a párkapcsolatodban, valakinek a kötelességszegése miatt te is nehéz helyzetbe kerülhetsz. Amikor minden megváltozik körülötted, nem tekinted magad a szerencse szülöttjének, ha csak bele nem kapaszkodsz a pasid szerencséjébe. De akár dühbe gurul a párod vagy felettesed azért, mert nem vagy hajlandó mindig a kedvében járni, nem te vagy a felelős a neurotikus reakcióiért.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Mindent megteszel, hogy provokáld főnökeidet és kollégáidat, de nehogy túl messzire menj. Ne lepődj meg, ha a pasidnak leesik az álla, amikor meglátja ultraszexi bugyi-melltartódat! És ha arra vágyik, hogy egy szexi úrnő rabszolgája lehessen, öltsd fel a domina jelmezt és rendeld ágyba a reggelit. 5-e után nem vagy sem ellenséges, sem nehezen kezelhető, egyszerűen azért nem kommunikálsz, mert félszeg vagy szófukar vagy. Partnered csak azt várja, hogy a házasságban majd csak nyíltabbá válsz. 20-ig ne fogadd el, ne is kövesd főnökeid és rokonaid játékszabályait, de ha a fiúd a fejébe vette, hogy elkényeztet és beköti a fejed, kegyeskedj kiélvezni az alkalmat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A munkáddal vagy a családdal összefüggő kellemetlen hírekkel indul a hónap, és vannak bizonyos kapcsolatok, amelyekről kiderül: csak a bajt és a veszteséget hozzák rád. Kiborulsz a lakásoddal, családoddal, házasságoddal kapcsolatos dolgok miatt, de megszakítod a viszonyt, akivel kell. Ám neked is megvannak a titkos kis ügyeid, amelyekről nem beszélhetsz másokkal. Megismerkedsz egy menő pasival, akiről kiderül, hogy másnak is csapja a szelet. Párban? Ne hátrálj meg dühös, néha erőszakos partnered elől! Még ha nem ugrasz is minden parancsára, és végre a sarkadra állsz, remélhetőleg házassági vitáitok nem tesznek szükségessé kirándulásokat a baleseti sebészetre.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Igaz, hogy szeretsz mindent ellenőrzés alatt tartani, de időnként te is megengedheted magadnak, hogy kiéld romantikus hajlamaidat. Egy gyengéd, gondoskodó fickó szeretne a tenyerén hordozni, ám ez nem olyan egyszerű, mert komoly elvárásaid vannak, ráadásul a munkahelyeden is túlóráznod kell. Augusztusban sokat leszel úton, és sok pasit is megismersz ilyenkor, de az egész annyit is ér. A legtöbbje az a kereskedelmi vagy üzleti utazó típus, akit vár otthon az asszony, ő pedig azon van, hogy egy vakációs kalandja legyen, semmi több. Te viszont a temperamentumoddal egy ilyen széltolónak egyből behoznád az infarktust.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Nyáridőben több hódolód is akad, akiket egymástól eltérő tulajdonságaik alapján választasz ki. De vajon melyik képes közülük arra, hogy elérd az erotikus élvezet csúcspontját a hálószobában? Bizonyosan egy temperamentumos, rámenős Kos, aki emlékeztetni fog fiatalkorod legszexisebb pillanataira. Főnököd szívesen dicsekszik megbízhatóságoddal és szolgálatkészségeddel, s ha elutazik, ami gyakran előfordul, te is elkíséred. Lehet, hogy nagyobb összegre teszel szert, de később kiderülhet, hogy tévedés volt az egész. Megtörténhet ugyanis, hogy olyan összeget utalnak át a bankszámládra, ami nem téged illet meg. Ám ha nem adod vissza a pénzt, előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, s kínos helyzetbe hozod magad.

Bak (december 22.-január 20.)

Merj kiállni a jogaidért! Nem érzed magad bűnösnek azért, ha fizetésemelést, jobb munkakörülményeket vagy több szabadságot akarsz a munkahelyeden, igaz? Akkor miért tűröd el, hogy a házasságodban és a családodban rosszul bánjanak veled? A család elleni dacból kötött kapcsolat egyike lehet annak a hatalmi meccsnek, amelybe augusztusban belevetheted magad. Ám ha valóban felejthetetlenné szeretnéd tenni a nyarat, szeretkezz egy olyan pasival, aki a Bika vagy a Vízöntő jegyében született - az élvezet garantált. Az édesszájú kedvesednek a nassolás válhat fő szenvedélyévé ebben az időszakban. Ijessz rá, közöld vele, hogy a túlzott cukorbevitel lelohasztja a szexuális vágyat.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezért inkább a hozzád hasonló típusokhoz vonzódsz. A hálószobában azonban az a személy, aki mindenki másnál könnyebben felizgat, valószínűleg egy uralkodni vágyó Oroszlán lesz. A behódolás kivételesen izgalmas élmény lehet számodra. Ha eddig nem voltál túl népszerű, ne csapd be magad, pontosan tudod ugyanis, hogy most a partnered miatt kerültél a reflektorfénybe. Mi van abban, hogy kívánatosnak tartod egyik kollégádat vagy üzlettársadat? Rokonaidnak, családod tagjainak pedig nemigen lehetne kifogásuk a kapcsolat ellen, hiszen veled ellentétben kedvesednek még az üzlethez is van érzéke.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha egy boldogtalan barátod vagy kollégád kínos helyzetbe hoz mindenki előtt, egyszerűen vonj vállat, amikor azzal vádol, hogy lenyúltad a pasiját. Cirkuszolás helyett lépj le a helyszínről! Nem sok érzéked van a barátok és üzletfelek megválogatásához, mert újfent kihasználhatnak. Ha lenne némi emberismereted, akkor tudnád, hogy egy attraktív nő, aki az áldozat-hozzáállás helyett néha nemet mond, csak megsokszorozza a pasik hódítási kedvét. Állandó partnered viszont gyakran elgondolkozik rajtad, s azon, vajon mi az oka annak, hogy válságidőszakban is két kézzel szórod a pénzt. Ráadásul ráakaszkodhat egyik vetélytársad, és ha nem vagy elég rafinált, lenyúlhatja tőled.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha elvesztetted a munkádat, ellenállhatatlan kényszert érezhetsz, hogy családot alapíts, hogy az állásra várakozást értelmesen töltsd. Mérd fel, határold be és vizsgáld meg a felmerülő akadályokat. A változtathatatlanságukba való beletörődéssel nem szabad hagynod, hogy elijesszenek. Rólad aztán senki nem gondolná, hogy a belső bizonytalanságodat leplezed haragos kitöréseiddel. Oszd meg titkaidat egy rokonnal vagy kolléganővel a hó nap végén. A Mars a jegyedben tehet arról, hogy az augusztus különösen forró lesz. Számos lehetőséged adódik arra, hogy szerelmi és szexuális életedet varázslatossá tedd, de az, aki boldoggá tehet az ágyban, egy Ikrek vagy Oroszlán lesz.

Bika (április 21.-május 20.)

Óvakodj a pereskedéstől, hiszen nincs olyan ártatlan téma, amely ne bírna jelentőséggel ellenfeleid vagy egy ügyvéd szemében. Ők mindenből következtetni tudnak valamire, és mindent felhasználnak céljuk érdekében. Tehát légy résen, és jól ügyelj a válaszaidra. A nyár végén sem vagy hajlandó feladni az élet örömeit, de mostanában a szokásosnál szelektívebb leszel. Az a jegy, aki az ágyban valóra válthatja vágyaidat, egy Rák vagy Szűz lehet. A hálószobában nincs tabu, és kedvesed olyan merész ötletekkel hökkenthet meg, amelyekre soha nem gondoltál. Lehet, hogy eltöltesz a pároddal vagy szeretőddel néhány napot egy divatos üdülőhelyen, de a szabadság befejezése már nem lesz felhőtlen: egyre jobban eltávolodhattok egymástól.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Ha gondok támadnak a cégednél, talán a hitvesed, aki jéghideg üzletember az egyetlen, aki még meg tudja menteni a helyzetet. A legjobb tudása szerint megpróbál bevezetni téged a könyvelés és a cégvezetés rejtelmeibe. Egyik barátod vagy kollégád a takaró alatt tűzijátékot produkál, viszont mindenkinek el fog dicsekedni hódításával. A hónap végén hívd ki párviadalra a párodat: aki előbb ér haza a nap végén, annak minden kívánsága teljesül az ágyban. Munkamániás vagy pénzhajhász fiúdat ki sem lehet majd robbantani az ágyból, csak arra vigyázz, nehogy ráálljon egy gazdag nő farhullámára. Szerencsére te is tudsz néhány trükköt, melyek eddig rendre megtették a férfiaknál a hatást.

Rák (június 22.-július 22.)

A Mars, a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó összeesküvése miatt ne számíts könnyű érvényesülésre, konfliktusoktól mentes kapcsolatokra, ráadásul a főnököd is szőröstől-bőröstől le akar nyelni. A szex azonban alkalmas levezető csatorna lehet a feszültségek feloldására. Összekapsz a pasiddal, a főnököddel, és ha az óvatosság volt eddig a jelszavad, most a szürke kisegérből kihívó külsejű nővé válsz és élvezheted a rád tapadó férfitekinteteket. Sokan kérnek tőled találkát, de munkatársaid kíváncsi pillantásainak kereszttüzében besétálni az irodába, felérhet egy vesszőfutással. Sohasem gondoltad volna, hogy ilyen nehéz elviselni a feltűnést.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője