Mit tartogat 2019 a Szűz számára?

2019.január.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szűz (08. 24-09. 23.)

Mit tartogat 2019 a Szűz számára?
Fotó: Lainey Molnar

Az új esztendő első perceiben a koccintások után biztos, hogy te is fogadalmakat teszel, amelyeket ha meg is tartasz, elégedettség és büszkeség tölt el. Bár még önmagadnak sem szívesen vallod be érzelmeidet, ez évkezdetkor nem jó taktika. Próbálj meg nyitottabbá válni, engedd át magad érzéseidnek! 2019-ben családod és otthonod lesz életed legszerencsésebb területe. Megeshet, hogy szívesen kiköltöznél a városból a természetbe, partnered vagy rokonaid unszolására lakásodat esetleg nagyobbra kívánod cserélni. De előtte nem ártana jól megnézni, mire adsz ki pénzt és mennyit.

Nagyobb házat vásárolhatsz, tágasabb otthonba költözhetsz, de ami a párválasztásodat illeti, emberismeretből továbbképző tanfolyamra kellene beiratkoznod. Ha valaki megcsal, akit a bizalmadba fogadtál, szállj szembe vele, és ne hagyd, hogy a lelki zavarai vagy ártalmas szokásai megzavarjanak téged is. Ha az a gyanúd, hogy a pasid foglalt és csak hülyít téged, szervezd a találkáitokat a hétvégére. Amennyiben már valóban nincs együtt az exével, könnyen lelép szombat este is.

Ha te is úgy imádod a törpemalacokat, mint én, akkor visítani fogsz a Gucci új kampányától

Ha te is úgy imádod a törpemalacokat, mint én, akkor visítani fogsz a Gucci új kampányától

Álmaid a mesebeli hercegről néha a balsorsot jelentik számodra. Időnként megrémülsz partnered felelőtlen viselkedése és döntési miatt, de még inkább amiatt, hogy magától értetődőnek tartja, hogy nálad lakjon. Ne sürgesd az összeköltözést, és ne fogadj be olyan pasit az otthonodba, akiről minden rosszat feltételezel! Az otthonodat ne használd szerelmi légyottjaidnak lebonyolítására! Valaki megpróbál elcsábítani, de te ragaszkodj a házassághoz! Határozd el, hogy bár szerelmes vagy, azért nem leszel könnyelmű! Ha párod olyan könnyedén csal meg, mintha természetes joga lenne hozzá, ne dőlj be annak a kifogásnak, hogy ennek nincs semmi jelentősége, hiszen te vagy az, akihez hazajön.

Ne érd be félmegoldással, inkább éljetek egy darabig együtt, hogy kiderüljön, valóban egymáshoz illetek-e. Lehet, hogy a családod elfogadja a pasidat, de néha mondogatják, hogy adhatnál még esély más férfiaknak is. Lassítsd kicsit a szerelemvonatot, hogy kiderüljön, jó szerelvényre szálltál-e fel! Az igazi próbatétel az lesz, amikor a párod rendszeresen iszik, visszaél a segítőkészségeddel, vagy maga alá kerül.

Ne csak azért maradj vele, mert olyan jó, amikor megmenthetsz valakit. A bolygók segítenek akkor is, ha szeretnéd szorosabbra fűzni a szálakat kettőtök között, de akkor is, ha inkább új pasikkal ismerkednél. Persze februárban, júniusban vagy novemberben még az is lehet, hogy a párod teljesen megjavul a hatásodra. Sok Szűznek viszont megvan titokban a maga kis kalandja, ha a társuk idővel unalmassá válik számukra. Lehet, hogy te is valaki más után nézel. 2019-ben nagy hal akad a horgodra… Időnként ugyan eltitkolod az érzelmeidet és jégkirálynőt játszol, pedig a feleslegek kűrök helyett inkább mutasd ki a legmélyebb érzéseidet. Nem számít, milyen nagy köztetek a korkülönbség, ha megtaláltátok egymásban az igazit.

Májusban és a nyárutón a Vénusz felpezsdülést hoz! Üljetek be a pasiddal egy horrorfilmre, és ragadd meg a sötétben! Az év végén kibújnál a bőrödből, ha teherbe esnél. Ilyenkor értitek meg, milyen fontos a családi összetartás, a becsület és a kötelességek teljesítése. Ha gyermeket vársz, megeshet, hogy kissé szűkös anyagi körülmények között fogadjátok, ám a régóta vágyott trónörökös olyan áldás, mely minden áldozatot és lemondást megér. A december, amikor a szerencse bolygója téged pártfogol, a kockázatos vállalkozások és nyereményjátékok ideje, de az sem kizárt, hogy támad egy szakmai vagy üzleti szempontból jövedelmező ötleted valami olyan tevékenységből, amit eredetileg hobbiként űztél.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője