Mit tartogat 2019 az Oroszlán számára?

2019.január.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tavaly, valószínűleg a Mars befolyása alatt rossz helyen kerested a számodra megfelelő férfit, de idén kigyógyulsz a nem neked rendelt fickók bűvös köréből, és pasikban nem lesz hiány. Ha legyőzöd azt a hajlamodat, hogy ajtóstul ess szerelembe, könnyebben ráakadsz az igazira. Ha az utóbbi hetekben nem jöttek össze a közös vakációk és bulik a pároddal, azonnal indulj el vele egy nyüzsgő nagyvárosba, ahol még éjszaka is pezseg az élet!

Mit tartogat 2019 az Oroszlán számára?
Fotó: Lainey Molnar

Januárban és augusztusban számíts rengeteg csúcsminőségű időre a párod ágyában, és tervezzetek például egy jó kis közös utazást! Tisztában vagy a másik nemre gyakorolt hatásoddal, ám ha úgy érzed, kifogtad a nagy őt, és csodálod sok tulajdonságát, arról sem feledkezhetsz meg, hogy az ilyen kockázatmániás gazdag alakok gyakran váltogatják a nőket.

Ami az anyagiakat illeti, az üzlet és a szórakozás két külön dolog. Ezt te is jól tudod. Nem kell eltűrnöd, hogy ez a minden hájjal megkent üzletember úgy rángasson dróton, ahogy akar. Márciusig az Uránusz ösztönzésére tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a szakmai és anyagi sikerhez manapság már elengedhetetlen, hogy állandóan tanulj és képezd magad, hiszen csak így tudsz megfelelni az új kihívásoknak. Munkahelyi környezetedben szereted közszemlére bocsátani diplomádat, számos okleveledet és bizonyítványodat – lehetőleg minél feltűnőbb helyen. Megeshet azonban, hogy már arra sem emlékszel, mikor mertél elsőként hazamenni az irodából. Mivel a munkahelyeden minden erődet bevetve dolgozol, akadékoskodó, törtető kollégáid és ügyfeleid pedig nem mindig lesznek megelégedve az eredményeiddel, gondolj arra, hogy a tehetség nem minden. Ahhoz, hogy az év végén karriert csinálj, sok tapasztalatot kell gyűjtened. De tévedsz, ha azt hiszed, hogy az elmélyült tudást helyettesítheti karizmatikus személyiséged. Rögtön az év elején tisztában vagy vele, hogy a fickó, aki üzletet közvetít vállalkozásod számára, nem hozzád való, a tested viszont nem hallgat a józan észre.

Kiderülhet a párodról, hogy kötött néhány sötét üzletet, és azt hiszi, megvásárolhat téged. Egy ilyen alak iránt zéró toleranciát tanúsítasz. Kreativitásod csak úgy szikrázik, új karriered talán a művészetek terén bontakozik ki. A fogadásokban és a szerencsejátékokban ritka nagy nyereményre számíthatsz. Munkahelyeden viszont, amikor néhány kollégádnak fejére nő a sok feladat, sok mindent átpasszolnak neked. Alig mélyedsz el az egyikben, máris ott topognak körülötted a következő munkával. Ne forgácsold szét az erődet olyan tevékenységekben, amelyek nem hoznak hasznot. Mivel szaporodnak az irodai konfliktushelyzetek, és az állásod is bizonytalanná válhat, annyira beleveted magad a munkába, hogy esténként a fáradságra hivatkozva utasíthatod el párod nem kívánt közeledését. Aztán ne csodálkozz azon, ha másnál vigasztalódik.

Le akarod nyűgőzni a vendégeket? Íme a legviccesebb lábtörlők

Le akarod nyűgőzni a vendégeket? Íme a legviccesebb lábtörlők

Ha új barátod van, idén talán még az ábrándjaid is megváltoznak. Még a szórakozóhelyek is alkalmasak arra, hogy új és újabb üzleti kapcsolatokra tegyetek szert. Lelki szemed előtt mindig egy Nyilas jelenik meg az oldaladon, de nem csupán ő férkőzik be ábrándjaidba, hanem egy cuki kisbaba is. Mi a csuda történt? Amíg nem ismerted őt, szinte sohasem gondoltál a gyerekvállalásra.

Időnként utálod a munkádat, de még jobban az okoskodó, manipulatív kollégáidat. Néha el is gondolkozol rajta, hogy miért így keresed meg a kenyeredet, amikor oly sok mindenhez értesz. Az év végén élő pénzmágnessé válhatsz, ha egy kockázatos tevékenység igazán érdekel.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője