Most érdemes elkezdeni a fogyókúrát - Egymondatos horoszkóp: Július 6.

2018.július.6.

A reggeli órákban a Kosban lévő Hold és az Oroszlán-Merkúr harmonikus fényszögének köszönhetően határozott fellépéseddel, meggyőzőkészségeddel és villámgyors reakcióddal sikerülhet felhívni magadra a figyelmet. Fogyó hold idején érdemes elkezdeni a fogyókúrát, vértisztításhoz pedig beválik a csalántea. Használd ki a nyarat, sportolj a szabadban, fuss le az erdőben pár kilométert, vagy tanulj meg golfozni! Impulzivitásodat és fontoskodásodat viszont nem ártana mérsékelni. Mivel a Rák jegyében járó Nap a hagyományokat és a családi programokat támogatja, ráadásul a párod is elvárja tőled a nőies viselkedést, harciasságod és függetlenséged miatt veszélybe kerülhet a házi béke.

Kos (03. 21-04. 20.) Még nyaralás, flörtölés vagy szórakozás közben is adódhat számodra olyan alkalom, hogy új ismeretséget köthetsz, amelyet munkád során később hasznosíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Még áldozatokra is hajlandó vagy, ha ezzel kihúzhatod a párodat vagy egyik rokonodat a bajból, de ha képtelen vagy nemet mondani, valaki csúnyán kihasználhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Telefonálsz, tárgyalsz, de választhatsz a családi program, vagy a társaság között – talán sikerül úgy intézni a dolgaidat, hogy lehetőleg kijusson mindkettőből.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha már beletörődtél abba, hogy tehetségedet nem díjazzák – most az egyszer tévedsz, érdemeidet elismerik, csak azt ne hagyd, hogy lábbal tiporják az érzelmeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma még nyaralás közben is képtelen leszel egy helyben maradni, akárhol vagy, biztosan történik valami érdekes, hiszen mint a mágnes, vonzod az izgalmakat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki olyan titkos üzleti értesüléseket is kiszedhet belőled, amelyek nem tartoznak a nyilvánosságra, de egy könnyelmű kalandba se akarj ma belebonyolódni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha azt akarod, hogy a pároddal teljesen őszinték legyetek egymáshoz, ne kerülgesd tovább a forró kását, főnököd önelégültsége viszont felbosszanthat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ebben az időszakban feljuthatsz a csúcsra, és megvan mindened: pénz, hírnév és rajongók, ám ha olyasmit hallasz magadról, ami nem tetszik, ne borulj ki!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden készen áll ahhoz, hogy emlékezetes hétvége legyen a mostani, ám ha mégis hiányzik valaki, határozd el, hogy azon nyomban elutaztok a pasiddal valahová.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne vágj bele üzleti tranzakcióba, óvakodj a heves érzelemkitörésektől, a kapkodástól, a hirtelen mozdulatoktól: ma még az ajtókilincsen is képes leszel fönnakadni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lenyűgöznek a pasid lényegre törő kérdései, aki nemcsak sütkérezik a trónján, hanem sikeres üzletembernek számít, sőt még birodalmának szálait is kézben tartja.

Halak (02. 20-03. 20.) Míg mások nyaralnak, addig neked munkával kell töltened a napot, ez bizony kellemetlen, de ha ennek az anyagi oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk