Most kell komolyabb, kitartást igénylő feladatokba kezdeni - Egymondatos horoszkóp: Május 15.

2017.május.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Bak jegyében jár, most kell komolyabb, kitartást igénylő feladatokba kezdeni, a most végzett szőrtelenítés, manikűr és pedikűr is sokáig hatásos marad. Melankólia ellen olvass szórakoztató könyveket, vagy nézz meg egy vígjátékot. Ami az érzelmeidet illeti, ma csak azoknak vagy képes kiönteni a lelkedet, akikben száz százalékig megbízhatsz. Anyaként ne kezeld komoly felnőttként csemetédet, engedd meg neki, hogy önfeledten játszhasson kortársaival. Párkapcsolatodban kerüld a hatalmi csatározásokat, és mellőzd az elutasítástól való félelmedből eredő túlzott távolságtartást.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a karriered mellett döntesz, a házasság egyelőre várhat, ha pedig úgy érzed, hogy nem vagy elég erős egy feladatra, vonulj félre, hogy mások ne lássák kétségeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne csak a munkáról és a pénzről beszélj rokonaiddal, de ha a partnered vesz magának egy lakást valahol külföldön, menj vele, hiszen hamarosan feleségül vesz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha titkon régóta vonzódsz nálad sokkal idősebb cégtársadhoz, aki végre észreveszi benned a kívánatos nőt, azért nem kellene rögtön fejest ugornod az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Néhány rossz tapasztalat után megismerkedhetsz egy felelősségtudattal teli, megbízható pasival, akit mindenki kedvelni fog, de akibe nem leszel halálosan szerelmes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szakmai ügyekben kell intézkedned, zárkózottá válsz, kedvesed csak remélni meri, hogy ez nem a közelgő házasság gondolatától való menekülést jelenti.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minden jó kapcsolat alapja a szex, ebből a szempontból pedig nagyon is összeillesz a pároddal, ráadásul a testek összhangja a lelkek összhangját is megalapozza.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma eleged lesz pénzéhes rokonaidból: ha a családod elszegényedett, de a lakásod aranyat ér, még a család nyomására se hagyd rávenni magadat az eladásra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne bocsátkozz pénzügyi kalandokba, de helyénvaló erélyesen fellépned, hogy az esti órákban a lehető legcélravezetőbb módon képviseld érdekeidet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne irigyeld tehetősebb rokonaidat, a túlságosan sok ambíció pedig, amit ma a meggazdagodás vágya sugalmazhat – önzéshez vezet, nem a lelki egyensúlyhoz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ruha teszi az embert, ám ha a partneredre nincs túl nagy hatással konzervatív stílusod szolid eleganciája, ami legalább öt évvel öregít, merj stílust váltani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma ne dagonyázz az önsajnálatban, a munkahelyi torzsalkodásokat nem kell tragikusan felfognod, de ha útra kelsz, inkább pihenni menj el, nem pedig dolgozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma szervezz partit a vevőid és ügyfeleid számára, de ne gondold, hogy a barátaid áldásukat adják arra, hogy kikezdj a főnököddel vagy egyik üzlettársaddal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője