Nagyon próbára tesz a mai nap - Egymondatos horoszkóp - április 6, hétfő

2020.április.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő jegyében lévő Mars és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge arra figyelmeztet, hogy amikor anyagi biztonságod megrendül, csökkennek a bevételeid, a lehetőségek új útjaival tudsz csak plusz jövedelemre szert tenni. Ha pénzről van szó, kiderülhet, hogy barátaid, pártfogóid támogatására sem számíthatsz. Képtelen vagy elviselni a korlátozásokat, és ha elviselhetetlennek érzed a változásokkal járó stresszt, tanulj meg lazítani - ne hagyd, hogy bárki is kiborítson. Fokozott baleset- és konfliktusveszélynek lesznek kitéve azok, akik képtelenek uralkodni indulataikon. Ez az igencsak ártalmas fényszög természeti katasztrófákat, a modern technikával összefüggő károkat és súlyos baleseteket okozhat.

Kos (03. 2l-04. 20.) Baráttal ne kezdj közös vállalkozásba, mert tervetek nem is olyan ígéretes, mint gondolnátok, egy beígért bevétel elmaradása pedig konfliktushelyzetet okozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha el akarod kerülni a munkahelyi változások okozta izgalmakat, ne szállj szembe a főnököddel, hiszen mostanában semmi sem biztos, még az állásod sem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy váratlan esemény okoz izgalmat, és a barátaidra sem számíthatsz, legyél rugalmas: hozzá kell szoknod, a rutin felborulásával járó változásokhoz.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátságban, üzleti kapcsolatban vár rád néhány kellemetlen meglepetés: vállalkozásodat át kell alakítani, de a biztonságos szexnek sem kedvez ez az időszak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a pasid a főnököd, fogadd el, hogy egyáltalán nem áll szándékában elkötelezni magát, a szakmai változások miatt pedig felszökhet a vérnyomásod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor változnak a szakmai és pénzügyi körülmények, vagy munkahelyet kell változtatnod, vigyázz, nehogy áldozata legyél valami stresszbetegségnek.

Nehéz időszaknak nézünk elébe, készülj fel - Ezt ígéri az áprilisi horoszkópod

Nehéz időszaknak nézünk elébe, készülj fel - Ezt ígéri az áprilisi horoszkópod

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy megbízhatatlan pasival akadsz össze, tudnod kell, hogy mi vár rád: mellette nem áll másból az életed, mint anyagi vitákból és kínos helyzetekből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az otthoni munkavégzés konfliktushelyzetet okozhat, de nincs olyan tűréshatár, amelyen túl a párod és rokonaid dühítő viselkedését ne bírnád elviselni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha gyakorta összekapsz a pasiddal és munkatársaiddal, a feszült légkör ellenére próbáld meg kordában tartani dühödet, és a szavaiddal is bánj óvatosan.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél nagyon óvatos az anyagi kockázatok és a szexualitás terén, de komoly esély van rá, hogy végre kiszállsz egy nagyobb veszteséget okozó kapcsolatból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lazítani akarsz családi kötelékeiden, lázadással reagálsz minden, az irányításodra irányuló kísérletnek, a keringési panaszokat viszont értornával előzheted meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy anyagi vitában nem jutsz ötről hatra, új taktikával kell megpróbálkoznod, de ne félj attól, hogy kifejezésre juttasd a haragodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője