Napi horoszkóp: Az Ikrek tervei megvalósulnak - Június 23.

2022.június.23.

A mai nap legfontosabb eseménye a Vénusz jegyváltása: a Bika jegyéből, uralmi pozíciójából átlép a lét könnyedségét élvező, de inkább a szellemi kapcsolatot, mint az érzelmeket előnyben részesítő Ikrekbe. Az Ikrek-Vénusz nem szereti az elkötelezettséget sem érzelmileg, sem anyagilag, a testi szükségleteknél fontosabb számára az élénk, szórakoztató kommunikáció. Mivel a Hold a nap első felében még a Kos jegyében halad, energiád és vitalitásod a csúcson van. Reggel a Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos kapcsolata arra figyelmeztet, hogy magányos harcosként nem lehetsz sikeres: az erő az összefogásban rejlik. Délelőtt a Holdat támadó Plútó szélsőséges érzelmeket, hatalom- és kontrollvágyat jelez. A nap második felében a Bika jegyében haladó Hold befolyása miatt nem szalasztasz el egyetlen olyan lehetőséget sem, amikor anyagi és érzelmi biztonsághoz és valamilyen fizikai élvezethez juthatsz.

Napi horoszkóp: Az Ikrek tervei megvalósulnak - Június 23.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne reménykedj abban, hogy kiállhatatlan főnököd fehér zászlót lobogtat a kezében és meginvitál egy kávéra, de a délután a jó vásárlási-eladási lehetőségek időszaka.

Bika (04. 21-05. 20.) Még akkor se kutass rokonaid otthonában, ha titkokat rejtegetnek, de a nap második felében a Hold segít megőrizni és gyarapítani anyagi javaidat, műkincseidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Terveid valósággá válnak, ami feldobja a lelkedet, délután viszont ne büszkélkedj azzal, hogy egyedül is jól meg tudsz lenni – valld be, szükséged van szeretetre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha csalódtál a párodban, néhány barátnőd megvigasztal: a nap második felében minden olyan kapcsolat kialakítható, amelyre céljaid eléréséhez szükséged van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne kövesd el azt a hibát, hogy visszavonulsz, amikor új kihívással szembesülsz: jobban jársz, ha segítséget és tanácsot kérsz kollégáidtól és barátaidtól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jómódú szeretőddel nem szívesen bocsátkozol üzleti vagy intim viszonyba, hacsak meg nem változik, meg kell tanulnia, hogyan kell megbízni a másikban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem lesz könnyű dolgod a pároddal és rokonaiddal, ám ha volt üzletfeled szeretne újra együtt dolgozni veled, döntsd el, érdemes-e társulnod vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem szívod el a békepipát kollégáddal, megkapod, hogy ellenséges vagy, de ne lepődj meg, ha a párod pénzre és ajándékokra építi kapcsolatotokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne habozz megtenni egy lépést, de okosan tedd, ha azt szeretnéd, hogy az eredmények tartósak legyenek, a hiányzó gyengédséget azonban nassolással pótolod.

Bak (12. 22-01. 20.) Délelőtt a családra összpontosítod a figyelmed, sok pénzt költesz a házra, később viszont esélyt kap nálad valaki, aki mellett fényűző életmódban lehet részed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nyomás alá kerülsz, amikor új feladatokat akarnak rád sózni, de a nyelveddel küzdesz, amely hegyes, mint a kard: ma a kommunikáció a nyerő stratégia.

Halak (02. 20-03. 20.) Jól keresel, de talán túl sokat költesz, és némi vita a pároddal éppen ebből fakad, de a nap második felében szeress feltételek nélkül, így az együttlét tiszta élvezet.

Ez is érdekelhet

„Mindannyiunk feladata, hogy kiálljunk egymásért” – Cara Delevingne a nők és a transzneműek jogaiért harcol

„Mindannyiunk feladata, hogy kiálljunk egymásért” – Cara Delevingne a nők és a transzneműek jogaiért harcol

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő