Napi horoszkóp: Ma ne vásárolj semmi drága holmit - Május 20.

2022.május.20.

A Merkúr az Ikrekben a Kos-Jupiterrel próbál barátkozni, de amikor a Merkúr hátramenetben van, ez kommunikációs, technológiai, utazási, kereskedelmi és egyéb problémákat jelent. Most lehetőleg ne vásárolj vagy adj el drága holmit, ám ha mégis veszel valamit – járgányt, számítógépet, telefont például – valószínű, hogy meg fogod bánni döntésedet. Ne írj alá szerződést, mert mindegy, mit ígérnek, minden helyzet bizonytalan és változó lesz. Még a szerelem is összekuszálódhat ezen a hétvégén, félreértésekre kerülhet sor, de az sem kizárt, hogy jegyesed vagy hitvesed meggondolja magát. Ám a múltbeli vagy függőben lévő dolgok bölcsebben áttekinthetők és elemezhetők - főleg a tanulással, utazással és az ismeretek bővítésével kapcsolatos ügyek.

Napi horoszkóp: Ma ne vásárolj semmi drága holmit - Május 20.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha csörög a telefon, mert munkaügyben keresnek, és az irritálóvá válik, blokkold azoknak a hívásait és üzeneteit, akiknek a hangját többet hallod, mint a sajátodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy nemrég kötött megállapodás pénzt hozhat a konyhára, de ha az üzleti világban nem tudod, melyik utat válaszd, ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Különleges találkozás és barátság szingliknek, míg a párokra intenzív pillanatok várnak, de hogy tényleg a párod az igazi - ez a kérdés már egy ideje kísérthet.

Rák (06. 22-07. 22.) A kitűzött célok eléréséhez töltsd fel az akkumulátort; munkahelyeden meglepetések, amelyek nem feltétlenül pozitívak - még a számítógéped is javítást igényelhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Úgy társalogj, hogy emlékezetes maradj partnered és üzletfeled számára: ebből nemcsak az üzleti világban, de a magánéletedben is hasznod származik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehéz lesz megfelelned főnököd elvárásainak, de kifizetődik, ehhez viszont még legalább négy kézre és két fejre lenne szükséged, csak a vitákat kerüld el.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy nagyon fontos projekt lezárása közeleg, de a szerelemben, utazás közben és a munkában kerülni kell a felesleges vitákat, amelyek árthatnak kapcsolataidnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Adakozásában ne legyél könnyelmű, mert hamar kimeríted az aranytartalékaidat, de a nagyban gondolkodás valószínűvé teszi a nagyobb anyagi hasznot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sor kerülhet eljegyzésre, szakmai ellenfeled teherbe ejthet – ma valószínűleg kreatívnak érzed magad, de félő, hogy valakinek a tyúkszemére lépsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha otthonod bővítésén fáradozol, jó, ha apránként gyűjtöd össze a felújításhoz valót, negatív gondolataid azonban hamar elpárolognak a munka hevétől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzügyi sikered garantált a mai bolygóállással, nincs olyan dolog, amit nem tudsz, és ha még egy szellemes pasit is becserkészel, megoszthatod vele örömödet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha összebútorozol a pároddal, az együtt töltött időt ne arra vesztegesd, hogy a napi problémáidról beszélsz, vagy olyasmibe üsd az orrod, ami nem tartozik rád.

Ez is érdekelhet

„Mindannyiunk feladata, hogy kiálljunk egymásért” – Cara Delevingne a nők és a transzneműek jogaiért harcol

„Mindannyiunk feladata, hogy kiálljunk egymásért” – Cara Delevingne a nők és a transzneműek jogaiért harcol

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő