Napi horoszkóp: Elszánt, bátor vagy, győzni fogsz ma - Május 25.

2022.május.25.

Az energikus Mars ma jegyet vált, július elejéig végre otthon érzi magát saját „hazájában”, a Kos jegyében, ahol azt teheti, amit akar: akadályok nélkül hasznosítva energiáit. A Kos-Mars pozitív tulajdonságai a bátorság, az elszántság és a győzni akarás. Ám a szívedet az elkövetkező időszakban nem lesz könnyű elnyerni, a pasidnak alaposan meg kell érte izzadnia. A férfiak viszont utálják a kerülőutakat, egyenesen rástartolnak vágyaik tárgyára. A Bak jegyében lévő Plútó április vége óta másodszor zár be barátságos fényszöget a Bika-Merkúrral, de most a Merkúr látszólag hátrafelé halad. Mivel manapság semmit sem adnak ingyen, új, eredményes üzleti és hivatásbeli módszereket kell kidolgoznod céged vagy vállalkozásod számára, nehogy az összeomlás szélére kerüljön.

Napi horoszkóp: Elszánt, bátor vagy, győzni fogsz ma - Május 25.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha kell a fizetésed, elvégre enned kell, és a költségeidet is ki kell fizetned, akkor lehetőleg ne növeld az ellenségeskedést egyre kellemetlenebb főnököddel.

Bika (04. 21-05. 20.) A bolygók kiváló referenciáról gondoskodnak, amennyiben gazdasági továbbképzést vagy egyetemi vizsgát tűztél ki célul, de a professzorodat is elcsábíthatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mind az üzleti életben, mind a rokonságban kerüld a verbális konfliktusokat, azt viszont nem kell eltűrnöd, hogy kétségbe vonják a képességeidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaid és a párod olyannak szeretnek, amilyen vagy: megfontoltnak és elővigyázatosnak, azt viszont ne hagyd, hogy a pasid féltékenykedjen vagy uralkodjon rajtad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap fénypontja a munka, de minden tökéletesen sikerül, s még ha a főnök ötpercenként irányt változtat is, akkor is lépést tartasz vele, néha korrigálva az irányt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha külföldi ajánlat érkezik, mondj rá igent, de a pasiddal való közös nyaralás és a szállásfoglalás sem halasztható tovább, amikor jó áron találsz rá egy lehetőségre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a pénzügyeid zárolva vannak, ne vásárolj hitelre, ám ha az irigy rokonaid által indított örökségi vita nem túlságosan békés, egyszerűen hajítsd ki őket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis idegesség a barátoddal közös üzlet vagy néhány soha el nem felejtett ex miatt, de ha netán hibát követsz is el, azonnal kiköszörülöd a csorbát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A válsággal egyre erősebb az igényed bevételeid növelésére: jó nap arra, hogy elvégezd a papírmunkát és helyrehozz valamit, amit elrontottál az elmúlt napokban.

Bak (12. 22-01. 20.) Elsöprő kreativitás, de többéves ismeretségetek óta talán csak most először veszed szemügyre alaposan egyik kollégádat vagy barátodat, aki szerelmes beléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem vigyázol, valaki a családban rájön szakmai vagy üzleti titkaidra, ráadásul a legjobb úton vagy ahhoz, hogy esküdt ellenségeddé tedd a főnöködet.

Halak (02. 20-03. 20.) Új célokat érhetsz el, ennek ellenére mégis kerülnöd kell a pároddal vagy a rokonokkal folytatott kínos beszélgetéseket, amelyek félreértésekhez vezethetnek.

Ez is érdekelhet

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

Újra hódítanak a füstös szemek, és ezúttal menőbbek, mint valaha

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően