Napi horoszkóp: Ma keményen megküzdesz mindenért - Május 29.

2022.május.29.

A mai gyermeknapon a Mars találkozik a Jupiterrel a rámenős Kos jegyében, mely fényszög még a következő napokban is működik: minden, amit elhatározol, amihez fizikai, szellemi erőre és kockázatvállaló hajlamra van szükség, megkönnyíti érdekeid érvényesítését. Ez az időszak nyereséget hozó döntést ígér, amire büszke lehetsz. De mivel ez az együttállás a Kos jegyébe esik, sok idealizmus és függetlenségvágy is lehet benne. Keményen küzdesz mindenért, amiben hiszel, de maradj fair, ne hagyd, hogy egy győzelem arrogánssá tegyen. Ez a fényszög kiváló fizikai erőnlétet biztosít számodra, amelyet sportoláshoz, munkához, de sok energiát igénylő tevékenységekhez is felhasználhatsz. A pénzügyi spekulációk és a jogi ügyek területén viszont körültekintően kell eljárni. A mai mottó: aki mer, az nyer, főleg akkor, ha nem téveszti szem elől a helyes mértéket. Sportolás közben viszont baleset érhet, a májadra pedig a hepatitiszvírusok jelenthetnek veszélyt.

Napi horoszkóp: Ma keményen megküzdesz mindenért - Május 29.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Magas energiaszinteddel életednek azon területeit, amelyeket már nem élvezel, olyan dolgokkal helyettesítheted, amelyek jobban megfelelnek az eszményeidnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint életedben már annyiszor, most is más helyett kell elvinned a balhét, de veszteség, izomhúzódás, fertőzés, adózással kapcsolatos bonyodalom sem kizárt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Radikális döntések lehetőségét mérlegeled, hozzájárulsz csapatod sikeréhez, de az sem kizárt, hogy barátaid vagy főnökeid közül választod ki partneredet.

Rák (06. 22-07. 22.) Hivatásodban erős a konkurenciaharc, hiszen egy nő elfogadása még ma sem magától értődő vezetőként, te viszont szoknyás főnökként készen állsz bevetésre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bővítsd azokat az ismereteidet, amelyek pénzt hozhatnak a konyhára; könnyen teherbe eshetsz, de legyen a gyermekednek beígért utazás napja a mai!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a családi vállalkozás a menedéked, ne hagyd, hogy egy gátlástalan szoknyavadász, akinek nem tudsz ellenállni, megfosszon az üzletedtől és az otthonodtól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Férjet akarsz, de rögtön, ám ha nincs tehetséged a sporthoz, kapcsolatod egy sportos fickóval megterhelő lesz, de még a pároddal is vitába kell szállnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha úgy döntöttél, hogy a magasabb jövedelem miatt állást változtatsz, merj kockáztatni, de a saját és csemetéd izmait se hagyd berozsdásodni!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családos Nyilasok okosan teszik, ha ráhagyják magukat a gyerekre, de gyermeknapon lehetőleg ne erőltesd rá a túlélő túrát – izomhúzódás lehet a következménye.

Bak (12. 22-01. 20.) Lakáscserére, felújításra vagy költözködésre kerülhet sor, de abból, hogy arrogánsan viselkedsz szeretteiddel, akkor sem származik semmi hasznod, ha igazad van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vágyat érezhetsz izgalmas kalandok, extrém akciók, utazások, új helyek felfedezése iránt, tágíthatod látókörödet, de reklámhadjáratodat is beindíthatod.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok azoknak a pároknak kedveznek, akiknek saját üzletük van, szingliként viszont valószínűleg a főnöködre vadászol, akitől anyagi támaszt remélsz.

Ez is érdekelhet

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő