Napi horoszkóp: Anyagi sikerre számíthatsz - augusztus 15.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos állásajánlatot kap, a Rákra szakmai küzdelem vár, a Nyilasnak jobbra fordul az élete. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 15.
Napi horoszkóp: augusztus 15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Reggel a Kos jegyében lévő Hold és az Oroszlán-Vénusz barátságos kapcsolata szerelem, kreativitás és kockázatos vállalkozás szempontjából remek konstelláció. A párod fejében talán még az eljegyzés gondolata is megfordul. Ebédidőben a Hold együttállása a Jupiterrel anyagi, társadalmi sikereket ígér, de kockázatvállalásra, élvezetekre és luxusnyaralásra való igényt is jelenthet. Mivel a Bikában lévő Mars barátságos trigon fényszöget zár be a Bak-Plútóval, elsősorban a pénz, a hatalom és az erotikus élvezetek megszerzésére összpontosítunk. Élvezzük a kihívásokat, céget alapíthatunk, állást változtathatunk magasabb fizetésért, és még a lehetetlennek tűnő feladatokkal is könnyen megbirkózunk. Kitűnő erőnlétnek örvendünk, gyökeres változásokat kezdeményezhetünk környezetünkben. E fényszög előnyös hatásából kiváltképp a válságmenedzserek, üzletkötők, bankárok és a hivatásos sportolók profitálnak.

Kos (03. 2l-04. 20.) Egy állásajánlat vagy cégalapítás megoldja anyagi gondjaidat, de óvakodj attól, hogy szakmai és üzleti lépéseidet „a hatalom megszerzése és gyakorlása” motiválja.

Bika (04. 21-05. 20.) Hagyd, hogy valaki felmelegítsen, aki megkívánt; utazásod során mély benyomást teszel valakire és a kezdeti erotikus vonzódás komoly kapcsolattá érik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne vágj bele olyan üzletbe, amelyben mások diktálják a feltételeket, de készülj fel vásárlásra a szexboltban: a pasid valami újat szeretne megtapasztalni veled.

Rák (06. 22-07. 22.) Szakmailag meg kell küzdened azért, amit szeretnél, és ha egy hatalommal rendelkező pasira gerjedsz, némi manipulációval azért becserkészheted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Csak titokban mered bevallani magadnak, mennyire izgatónak találod a főnököd közeledését, de a szakmai kapcsolat és a magánélet két különböző dolog.

Szűz (08. 24-09. 23.) Külföldi ajánlat, utazás kedvezően befolyásolja üzletedet, ám egy ilyen tiszta és őszinte homlokzat mögött sok perverz ötlet rejtőzik, amelyet valóra is válthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pároddal belevághattok a házvásárlásba, amelyhez hitelt kaptok, de titkolnod kell kiadásaidat, amíg ki nem fizeted adósságaidat, és újra talpra nem állsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha még nem találtad meg a Nagy Őt, keresd a munkahelyi környezetedben, de ügyesen befolyásolhatod kollégáidat is, csak ne gázolj át mások érdekein.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szerelemről van szó, a csillagok melletted állnak, de a munkádban és a pénzügyekben is jók a kilátásaid: előbbre léphetsz és jobbra fordulhat az életed!

Bak (12. 22-01. 20.) Sebészeti beavatkozástól nem kell félned, hamar felépülsz; a szenvedély is magával ragad, de mivel imádod a versengést, a szerelmet is erőpróbának tekinted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyesek igyekeznek megakadályozni érvényesülésedet, mégse hagyj ki egyetlen lehetőséget sem, de az sem kizárt, hogy új munkád miatt költöznöd kell.

Halak (02. 20-03. 20.) Nyíltan beszélhetsz kedveseddel és támogatóiddal mindenről, ami foglalkoztat, ám ha az üzleti életben előbbre akarsz jutni, férkőzz közel a hatalom forrásához!

Ez is érdekelhet

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós