Napi horoszkóp: Rád talál a szerelem és a szerencse - augusztus 18.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – az Ikrek előnyt élvezhet, a Szűznek magára kell koncentrálnia, a Nyilasnak érdemes kockáztatnia. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 18.
Napi horoszkóp: augusztus 18.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az Oroszlán jegyében lévő Vénusz és a Kos-Jupiter harmonikus fényszögének köszönhetően nagyvonalú, bizakodó, szerencsés és idealista vagy. Remek időszak a hét második fele a szerelemre, nyaralásra és házasságkötésre, de szenvedélyes és romantikus kapcsolatok is megjelenhetnek az életedben. Megvan a lehetőséged, hogy pénzt szerezz vagy nyerj a ruletten. Ma azt is kielemezheted, milyen szerencsés fordulatok történhetnek az életedben, de azt már te döntöd el, hogy érzelmi vagy anyagi szférában. De kibontakozhat partitündér-éned is, s képtelen vagy a luxus, egy vonzó útitárs vagy flörtpartner csábításának ellenállni. Reprezentálhatsz egy fogadáson, üzleti találkozón, társaságodban is learathatod a babérokat és készpénzre konvertálhatod kreativitásodat.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma utazhatsz, eljegyzést ünnepelhetsz, nyaralhatsz, mázlid lehet a nyereményjátékokban, de attól se riadj vissza, hogy kifejezd partnered iránti csodálatodat!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha attól félsz, hogy nem a megfelelő pasit viszed haza, nem fogod átélni a szex varázsát, de egy családi probléma vagy ingatlanügylet végre megoldódni látszik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudod, hogyan válthatsz ki erős érzelmi reakciókat másokból, hogyan nyerheted meg párod vonzalmát, de protekció, barátság miatt is előnyt élvezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakban, munkában előnyös fordulat, új bevételi forrásra bukkanhatsz, de meglévő állásodban is könnyen érvényesülsz, ami pénzt hoz a konyhára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó hír a nyaralóknak, a partnert keresőknek: gyönyörű ez a nap, sok mesélnivalód lesz, de pereskedésben és külföldi üzletkötés során is mázlista lehetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Annyira leköt, amit rokonaid várnak és akarnak, hogy nem teszed fel magadnak a kérdést: te mit akarsz, ám emiatt anyagi vagy szexuális téren kihasználható vagy.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Többen szeretnek, mint gondolnád – üzleti ajánlataid egy exkluzív partin nemcsak kölcsönösen előnyösek, hanem a másik fél számára kifejezetten hízelgőek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A munkatársi és anyagi összetartozás erősíti házasságodat, a szinglik pedig kihasználhatják állásukat abban a reményben, hogy feleségül mennek a főnökhöz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma kockáztass, indulj útnak, keresd fel külföldön élő barátaidat, esetleg sportversenyekre is benevezhetsz, hátha ott találkozol majd szíved választottjával.

Bak (12. 22-01. 20.) Az ágyba és üzletedbe könnyű partnert találnod, de házasságra nem sokan hajlandók, a pénz viszont arra kell, hogy végre közös lakást vegyetek kedveseddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A pároddal és támogatóddal való kommunikáció nagyon fontos: ma bebizonyíthatod, hogy megtanultad, mely témákról lehet beszélni, és melyekről nem.

Halak (02. 20-03. 20.) Rábukkanhatsz a nagy Ő-re a munkahelyeden, ha tudod, hogyan tedd magad emlékezetessé, ráadásul újabb szakmai és pénzügyi lehetőségek tárulnak eléd.

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói