Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 5.
Napi horoszkóp: december 5.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Bika Hold a hét első napján segít megőrizni és gyarapítani a pénzt és az anyagi javakat. A biztonság és a családhoz való ragaszkodás elengedhetetlen számunkra. Az élvezet pedig minden téren a legfontosabb. Élvezzük az élet örömeit, de nem csak a szeretetnek és az érzéki örömöknek adjuk át magunkat, hanem igyekszünk megszerezni magunknak az elérhető luxus és az anyagi javak kényelmét. A Hold és az Uránusz együttállása az esti órákban a belső egyensúly hiányát jelzi, és azt, hogy nem hagyod magad irányítani. A kapcsolatok fenntartásának viszont a komfortzónából való kilépés a feltétele: a párok vagy együtt változnak saját érdekükben, vagy különböző utakon járnak.

Kos (03. 21-04. 20.) A párod jól keres, de te is belefuthatsz olyan helyzetbe, amelyben anyagi haszonra teszel szert, csak ne költekezz – jobb, ha a biztonságos pénzügyi ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eddig még nem szedted össze a bátorságodat, hogy változtass, kipróbáld magad egy új munkakörben, lépj ki a komfortzónádból, még mindig nincs túl késő!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, frusztrációs indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Havi horoszkóp: Csak úgy halmozod az élvezeteket decemberben

Rák (06. 22-07. 22.) Barát vagy szerető valódi újsággal, váratlan ajánlattal érkezhet: arról lehet szó, hogy céged és az ő vállalatcsoportja között számodra hasznos egyesülésre kerül sor.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkatársad az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje a kollégája kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a forgalmi zűröket, hivatalos utazásra indulhatsz, s egyik régi kollégád vagy a barátnőd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod vagy rokonaid azt akarják, hogy változz, akkor lehet, hogy először maguknak kell megváltozniuk, hogy olyannak tudjanak elfogadni, amilyen vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Látszólag ki nem állhatod egyik kollégádat vagy üzleti partneredet, aki különleges eset, ugyanakkor eszeveszetten kívánjátok egymást, erről a hormonok tehetnek.

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Bak (12. 22-01. 20.) Még egy karrierista Bak is szeretne anyává válni, ám ha már megvan a trónörökös, akkor a párod öltözzön be Télapónak, hogy csemetétek higgyen a csodákban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha előre be nem jelentett látogatókat kapsz otthonodban, például barátnőket vagy kollégákat, sokáig fog tartani, amíg elmúlik a vendégjárás okozta sokk.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondoskodj arról, hogy eredeti ötleted ne maradjon kihasználatlanul, de mi az ördögöt csinálsz egy sportautóban ezzel az igencsak izgató, különc szuperkannal?

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Pedro Pascal elfelejtette, hogy megkapta a The Last of Us szerepét, és az ok zseniális

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói