Napi horoszkóp: Munkahelyi kaland zavarja fel az állóvizet - december 9.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: december 9.
Napi horoszkóp: december 9.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Nyilas jegyében lévő Vénusz és a Halak-Jupiter négyszög lustaságra, mértéktelenségre, túlzott elvárásokra és pazarlásra hajlamosít. Cselekedeteidet ma az érzésekre alapozhatod. Csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállnod a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Ne várj az öledbe hulló sült galambra, ne ess túlzásokba az öltözködés és a sminkelés terén, és lehetőleg ne pazarold az idődet olyan partnerre, aki nem hajlandó feladni a függetlenségét. Nem alkalmas idő és pénzt fektetni drága utazásba, de a kockázatvállalást és a szerencsejátékokat is jobb kihagyni. Vállalkozóként pénzt veszíthetsz, ha most akarod bővíteni az üzletet, de külfölddel, külföldiekkel szemben sem árt az óvatosság, ha nem figyeled, mekkora összeg kerül ki a zsebedből. A kozmetikai kezelést is napold el, mert többe kerülhet, mint amire számítottál, ráadásul az eredmény sem olyan lesz, mint amit szeretnél.

Kos (03. 2l-04. 20.) Nem ártana elutazni, hogy egy illúziókra épült kapcsolat nagyobb dráma nélkül véget érjen, de nem tudsz bármit is előre tervezni az év legforgalmasabb időszakában.

Bika (04. 21-05. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, barát vagy szerető csak a pénzedre utazik, szeretetedet és barátságodat viszont te sem adod ingyen, vissza kell fizetni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Próbálj meg önállóbb lenni, válaszd külön a munkát és a szerelmet, ne korlátozd partnered szabadságát, és ne akard olyasmire rávenni, amit még nem akar.

Heti horoszkóp: Észbontó lesz a szex a kiszemelteddel - december 5-11.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai nap nem alkalmas jogi ügy rendezésére, de maradj szingli, amíg nem találsz valakit, aki csodál, és veled szeretné felfedezni a világot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne kockáztass, ne dönts komolyabb összeg sorsáról, és ébredj rá, hogy a partnereddel vagy egy üzlettel kapcsolatos reményeid nélkülöznek minden realitást.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha olyan életstílust alakítottál ki, ami minden jövedelmedet fölemészti, akkor mostanában eszedbe se jusson házasságot tervezni vagy összebútorozni a pároddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annak ellenére, hogy saját véleményed szerint is túl sok van a fejedben, elég ritkán használod az eszedet: mondj inkább nemet egy munkahelyi kalandra!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma elcsábíthat saját fantáziád, és meggyőzheted magad arról, hogy egy kapcsolat megoldhatja anyagi problémáidat, ám ez csak a te képzeletedben létezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ragaszkodsz a függetlenségedhez, de a kedvesed olyan ötlettel áll elő, hogy szeretne együtt élni veled, el kell gondolkodnod kapcsolatotok állapotáról.

Havi horoszkóp: Csak úgy halmozod az élvezeteket decemberben

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig elzártad magad a kapcsolatoktól, nagyon izgalmas lehet az ötlet, hogy újra láthasd az exedet, de kedves üzeneted ellenére ma mégis visszautasíthat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hidd, hogy éppen ma környékez meg a szerencse: vigyázz, ne hágd át a szabályokat, de ismerd fel, hogy egyik barátodnak csak a pénzedre fáj a foga.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénz és a karrier neked legalább olyan fontos, mint szeretőd számára, de ne lepődj meg, ha visszautasít valaki, akivel szakmai-üzleti kapcsolatban állsz.

Merülj el még jobban az asztrológiában:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói