Napi horoszkóp: Romantikus üzenetet kapsz - február 6.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: február 6.
Napi horoszkóp: február 6.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A hét első napján a Bak jegyében haladó Merkúr és a Halak-Neptunusz barátságos fényszöge éles intuícióval, valamint a költészet és a művészet iránti tehetséggel ajándékoz meg. Összejöhet egy romantikus randevú, de az sem kizárt, hogy titkos rajongódtól kapsz üzenetet. Művészként inspirált állapotba kerülhetsz, felismered, mi játszódik le a színfalak mögött, s hatodik érzéked segítségével képes vagy olvasni a sorok között. Ezen a napon szívesen nézel tévét, és ha van érzéked a festéshez, a fényképezéshez vagy a művészetekhez, könnyen megtalálod azokat az embereket, akik értékelik alkotásaidat. Segítőkészségedből, mások szükségleteire való fogékonyságodból kézzelfogható hasznod származhat, de az sem kizárt, hogy felismered valakinek a hátsó szándékát, és így kivédheted az intrikát. Este, amikor a Hold az Oroszlánból belép a Szűz jegyébe, elemző leszel és kritikus, a munka és a kötelességek teljesítése áll előtérben.

Kos (03. 21-04. 20.) Kollégáid, munkaadóid csak akkor fognak segíteni álmaid megvalósításában, ha valamilyen szívességgel kompenzálod őket az erőfeszítéseikért.

Bika (04. 21-05. 20.) Más szemszögből látod a dolgokat, új véleményt alkotsz támogatóidról, útitársad mellett pedig olyan érzésed támad, mintha a pasi a lényed legmélyét érintené.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vállalkozóként empátiád és beszédkészséged létrehozhat egy üzletkötést, sikerre vihet egy tárgyalást, és eldöntheti, hogy sikerrel pályázol-e egy új állásra.

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Rák (06. 22-07. 22.) Már olyan régóta dolgozol a szakmában, hogy bizonytalanságodat nem árulod el ellenfelednek, de bármit elérhetsz, és szinte bármilyen problémát megoldhatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai és üzleti helyzetekben figyelj az őszintétlenség jeleire, de fontos, hogy ne válj gyanakvóvá; legalábbis kollégáiddal éreztesd a bizalom légkörét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Meghódíthatod álmaid lovagját, hitvesedhez is közelebb kerülhetsz, ha érdeklődést mutatsz az iránt, ami őt érdekli, de kreativitásodat is munkára foghatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rokonaidat, kollégáidat csak érvekkel tudod meggyőzni, nehéz tárgyalásod lehet, de ne hagyd, hogy a másik fél kihasználja helyzeti fölényét, ha elkésel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátod üzleti érvei meggyőznek arról, érdemes kockázatnod, s mivel jó a kommunikáció közted és partnered között, őszintén beszélhetsz érzelmedről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Maradj nyitott a karriereddel, a bevételeddel és az otthoni körülményeiddel kapcsolatos megbeszélésekre, s légy nagyvonalú: gondoskodj szeretteidről.

Havi horoszkóp: Vajon hogy alakul a Valentin-napod?

Bak (12. 22-01. 20.) Teljesítsd munkaadód és rokonaid kívánságait, tedd a szépet kollégáidnak, és bizonyítsd be, hogy benned is van annyi érzelem, mint bárki másban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha hajlamos vagy túlagyalni anyagi problémáidat, amelyek mindig visszatérnek, változtass a taktikádon, és próbáld meg időben elintézni a kellemetlen dolgokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy fában is több lelki finomság van, mint becsvágyó partneredben, a családi összejövetelen biztos, hogy életre tudod kelteni a rajongását irántad.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Kulcsár Edina álomszép nevet adott kislányának – ráadásul a jelentése is különleges

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói