Napi horoszkóp: Ma érzelmeid hevesek lesznek - január 15.

2022.január.15.

A kora reggeli órákban az Ikrek-Hold szembenállása a Marssal felszíthatja párkapcsolatodban a szenvedélyt, de a temperamentum-kitörés megronthatja a boldogságotokat. Ne vitatkozz a szomszéddal, de védekezz a görög ABC legaggasztóbb betűjével jelölt fertőzés ellen: ügyelj arra, hogy a maszk jól tapadjon az orrodhoz. Talán nem leszel túl dögös, de mindenképpen véd. A nap első felében a traccspartik, a telefonhívások és az információcserék élveznek elsőbbséget, az oktatás és a képzés területén pedig legalább két lépéssel a többiek előtt jársz. A főzés, a mosás és a házimunka várhat még délutánig, amikor a Hold már átúszik a Rák jegyébe.

Napi horoszkóp: január 15.
Napi horoszkóp: január 15.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmeid hevesek lesznek, de érdemes több projektet futtatnod, a nap második felében viszont bebizonyíthatod a családnak, hogy a konyhában is feltalálod magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megpróbálod a szőnyeg alá söpörni a dolgokat, abból nem lesz hasznod, délután viszont már arra vágysz, hogy tartozz valahová és legyenek gyökereid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Reggel erősítsd meg a karizmaidat, vizsgáld meg, melyik adottságod nincs kibontakoztatva - pénzügyi problémáid is felszínre kerülnek, de mindent megoldasz.

Rák (06. 22-07. 22.) Valamelyik kommunikációs eszközödet ki kell cserélni, később viszont a női csábítás teljes eszköztárát bevetheted, s végtelen gyengédségeddel segíthetsz szüleiden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt szentelj időt a barátnődre, ha már egyszer találkozót beszéltetek meg, de a nap második felében igyekezz elszakadni minden külső nyomástól.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma meg kell küzdened olyan problémákkal, amelyekről úgy gondoltad, hogy végleg kiküszöböltél, este viszont derítsétek fel a barátnőddel a város legjobb éttermét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mobil jó találmány, főleg arra találták ki, hogy bárhol elérhető legyél, de jót fog tenni, ha mindig az ösztönöd és az értelmed keveréke szerint cselekszel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld a kockázatokat, mert az Ikrek-Holdra délelőtt nem éppen az anyagi megfontoltság jellemző: a szerencse ma ahhoz szegődik, akinek úgyis fut a szekere.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha felül kell vizsgálnod üzleti tervedet, amelybe a párodnak is van beleszólási joga, engedd szabadjára a fantáziádat, de ne lepődj meg, ha szeretteid ma fukarok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ülőmunkát végzel, mozognod kell, hogy érezd, tested is van, de érzékenységed, vidámságod és szerető gondoskodásod a nap második felében ragályos.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beszélj meg randevút a szeretett lénnyel, de a nap második felében vess véget minden nehéz helyzetnek, és végre pihend ki a stresszes hétköznapokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Érzelmi, családi életed délelőtt nem mondható stabilnak, ami bizonytalanságot okozhat, de mentőangyalként egy fészekrakó típust teljesen elbűvölhetsz.

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el