Napi horoszkóp: Ma bármit elérhetsz - november 28.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: november 28.
Napi horoszkóp: november 28.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A retrográd Ikrek-Mars hétfőn szeptember vége óta már második alkalommal alkot harmonikus fényszöget a Vízöntő-Szaturnusszal. Hirtelen felvillanó ötletek és felismerések segíthetnek problémáid megoldásában. A Szaturnusz-Mars trigon az erő, az akadályok elhárítása és a cselekvés jelképe. Fegyelemmel és kitartással bármit elérhetsz, mert akadályok felbukkanásakor sem dobod be a törülközőt. A hosszú távú terveket könnyű megvalósítani, de érvényesíteni kell az érdekeidet is, ezt senki nem fogja megtenni helyetted. A mai csillagállás a felelősségvállalás, az állhatatosság és a kommunikáció fontosságára hívja fel figyelmedet. Ha kitűnő erőnléted kitartással és cselekvéssel párosul, olyan erők indulnak be, amelyek segítenek az akadályok leküzdésében. De mivel a hátráló Mars kapkodása idegesítheti a perfekcionista Szaturnuszt, ne bízz semmit a véletlenre.

Kos (03. 21-04. 20.) Előrehaladást érhetsz el tárgyalásodon vagy kézműves projekteddel kapcsolatban, de megfontolhatod termékeid és tevékenységed online értékesítését is.

Bika (04. 21-05. 20.) Az erős munkamorál és kötelességtudás szavatolja, hogy elvállalhatsz összetett és nehéz feladatokat, melyekhez az anyagi ösztönzés hatékony motiváció lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A bolygók megadják a szükséges elszántságot és fizikai állóképességet ahhoz, hogy elérd, amit akarsz – külföldi munkavégzés és üzletkötés anyagi sikerrel kecsegtet.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Rák (06. 22-07. 22.) Ügyesen kell kezelned és tisztáznod kell anyagi és szakmai problémáidat, melyektől szeretnél megszabadulni, de módod van bevételed növelésére.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hűséges, ám különc pasikat és támogatókat fogsz vonzani, szakmai kapcsolat is kialakulhat, ám ha a pasid kötelékfóbiás, viszonyotok csak lassan fejlődik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma veszélyes munkát is elvállalhatsz – jó pénzért –, mert biztonságosan dolgozhatsz éles tárgyakkal, rendet tehetsz a dolgaidban, de akár állást is változtathatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmádban, tanulmányaidban erőfeszítéseid megtérülnek, és ha tetteiddel is bizonyítod vonzalmadat, most biztos alapokra helyezheted a párkapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hacsak nem rendelkezel elegendő tőkével, egy családi vagy üzleti vállalkozás felépítéséhez vagy a lakásvételhez, kénytelen leszel kölcsönt felvenni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem helyeselhetsz fenntartás nélkül a párodnak, emeld ki azokat a pontokat, amelyekben egyetértesz, hogy csökkentsd a szakadékot az eltérő álláspontok között.

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Bak (12. 22-01. 20.) Gondosan megtervezheted munkádat és pénzkereső tevékenységedet, de az sem kizárt, hogy a magasabb jövedelem reményében munkahelyet változtatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai csillagállás a kreativitáshoz kapcsolódó tevékenységeket részesíti előnyben, de csak egy sokoldalú és intelligens pasi mellett tudsz kivirágozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az utóbbi időben elhanyagoltad magad, akkor itt az ideje, hogy az egészségedre és lakáshelyzeted megoldására is gondolj, de szánj egy kis pihenésre is.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói