Napi horoszkóp: Fontos szerepet kapnak a pénzügyeid - október 1.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika legyen óvatos, a Rák figyeljen jobban a számára fontos dolgokra, a Mérlegnek rá kell ébrednie, hogy a pénz nem tarthat össze egy kapcsolatot. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 1.
Napi horoszkóp: október 1.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Szombaton a Nyilas-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz szextil a nap közepén növeli a felelősségérzetet és a szervezői tehetséget. Az Ikrek-Mars-és a Hold szembenállása miatt délután viszont izgatott, kapkodó és erőszakos lehetsz, s szenvedélyesen vitatkozol az ellenkező nemmel. A mai napon, amikor a Mérleg-Vénusz szembenállásba kerül a Kos-Jupiterrel, ne csodálkozz azon, ha a párod nem akarja kockára tenni a függetlenségét, ezért lazít egy kicsit a kapcsolaton. Tegyél lakatot a pénztárcádra, mert ez a fényszög pazarlásra, nagyzolásra, jogi és anyagi szabálytalanságokra, túlzó követelésekre, felvágásra és mértéktelen költekezésre hajlamosít. Partneredtől, szeretteidtől ne várj túl sokat, ne irigyeld tehetősebb ismerőseidet, ne hencegj befolyásos kapcsolataiddal, ne vedd magától értetődőnek a másoktól kapott szívességeket, és az sem árt, ha visszafogod magad az ételek-italok és a testi örömök élvezetében.

Kos (03. 21-04. 20.) Kerüld a pereskedést, szabj határt elvárásaidnak, a pároddal szembeni kielégítetlen igényeid ne hassanak követelőzésnek, s fogadj el a maximumnál kevesebbet is

Bika (04. 21-05. 20.) Nem árt az óvatosság, ha munkáról vagy anyagiakról kell döntened, de ha nem akarod elveszíteni ügyfeleidet, akkor úgy dolgozz, hogy megfelelj az elvárásaiknak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán feltetted már ezt a kérdést előző kapcsolatodban, de ha jelenlegi párod ismer, ne kérdezd meg tőle, hogy csak az ismerőse vagy-e, vagy az állandó barátnője.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár hajszolt életformád nem kedvez a kapcsolattartásnak, de a számodra legfontosabb dolgokra – a munkádra és családi életedre most mindennél jobban figyelj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi utazás sok pénzbe kerül, de nem kell sokat gondolkodnod, mielőtt SMS-t írsz a társadnak, mert szereti látni a neved a mobilja képernyőjén.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szerető és szeretkező párként látod magatokat, nem pedig az anyagiakon veszekedő két emberként, talán jobban meg tudjátok valósítani, amire vágytok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered kihasználja, hogy annyira tartozni akarsz hozzá, és ha anyagilag a társadtól függsz, ébredj rá, hogy a pénz nem lehet egy kapcsolatot összetartó erő!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mérsékeld elvárásaidat, ám ha a fiúd eltitkol téged mások elől, valami nincs rendben, ezért fontos, hogy a párod igényei találkozzanak a te igényeiddel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid támogatására ne számíts, és ne hagyd, hogy szalmaláng-természeted elővegyen, és könnyelmű döntést hozz anyagi vagy érzelmi kérdésekben.

Bak (12. 22-01. 20.) Most jobb elejét venni mindenféle konfliktusnak, de ne változtass állást, ne akarj „felfelé” házasodni, mérsékeld sznobizmusodat, mely távol tarthat a boldogságtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vakációd során szívesen flörtölsz az ottani felhozatallal, de anyagi vagy jogi ügyekben ne essél túlzásokba, és távozz onnan, ahol nem te vagy a főszereplő.

Halak (02. 20-03. 20.) Hitelügyben ne menj túl az ésszerűség határán, de ez az időszak remek lehetőséget kínál adósságaid kezelésére: a jó stratégia segíthet jobb döntéseket hozni.

Ez is érdekelhet

Mit tanulhatsz a Sárkányok házából egy pszichológus szerint? Stratégiát és mentális védekezést mindenképpen

Mit tanulhatsz a Sárkányok házából egy pszichológus szerint? Stratégiát és mentális védekezést mindenképpen

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói