Napi horoszkóp: Vigyázz, nehogy túllépd a határaidat! - október 5.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika maradjon rugalmas, az Ikrek tisztázhatja a problémáit, a Ráknak ma nincsen szerencséje. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: október 5.
Napi horoszkóp: október 5.
Fotó: Gettyimages.com

A Hold a Vízöntő jegyében jár, az éjszakai és a reggeli órákban a Mérleg-Vénusszal és Nappal barátkozik, este viszont a Bika-Uránusszal quadrát fényszöget zár be, a Vízöntő-Szaturnusszal pedig együttállásba kerül. Maradj reggel az ágyban, amikor a Hold és a Vénusz izgalmas és szexi kísérletekre ösztönöz! Alkalmazkodó és udvarias vagy, törődsz a családoddal, kerülöd a vitákat, konfliktusokat. Este viszont ellenőrizd szándékaidat és tetteidet, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem léped-e túl a határokat a kapcsolataidban. A Hold-Uránusz-Szaturnusz kapcsolat robbanásveszélyes, váratlan kiadást, veszteséget, idegborzoló helyzetet, folyamatos stresszt okozhat az életedben és a napi rutinodban. Mindez elkerülhető, ha megőrzöd higgadtságodat. Félő, hogy amikor függetlenséged megőrzéséről van szó, nem ismered az engedékenységet. Ha találkozót beszélsz meg egy kötelékfóbiás fazonnal, biztos lehetsz benne, hogy meghátrál.

Kos (03. 21-04. 20.) Kizárólag a leleményességeden múlik, mivel fűszerezed szexuális életedet, de kedvező kapcsolatokat is képes lehetsz felrúgni, mert úri szeszélyed úgy hozza.

Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Bika (04. 21-05. 20.) Győződj meg arról, hogy rokonaiddal és munkaadóiddal kapcsolatos szándékaid egyértelműek, ám ha a munkádban váratlan változásra kerül sor, maradj rugalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Szereted meglepni szeretteidet, de az üzleti életben, az ágyban és a kapcsolatodban valahogy nincs szerencséd: a másik fél az utolsó pillanatban meghátrál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod attól fél, hogy megfosztod a szabadságától, a pasid vagy munkahelyi főnököd kiszámíthatatlan reakciója pedig nagyon bosszantó lehet számodra.

Heti horoszkóp: Szakmai sikereiddel mindenkit leveszel a lábáról - október 3-9.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fordíts figyelmet a részletekre, ám ha érdekel az internetes álláskeresés, ma nekikezdhetsz, hiszen valakinek éppen a te különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről van szó, kedvesed hamar kihozhat a sodrodból, de az ágyban rendbe teheted a kapcsolatodat anélkül, hogy a felesleges zűrzavartól szenvednél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kapcsolatteremtés ideális közege a világháló, de figyelj a meghozott döntéseidre, este viszont összecsapásokra számíthatsz – előre készülj föl rájuk.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vonzó agglegény bukkan fel társaságodban, ám ha többet beszélsz, mint kellene, egyik munkatársadat vagy rokonodat akaratod ellenére vérig sértheted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha pénzről és üzletről van szó, ami másnak játék, neked komoly fáradság, ám ha a legrosszabbra számítasz, úgy tanulsz meg úszni, ha mély vízbe dobnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kapcsolataidban van néhány tövis a rózsák között, szingliként viszont önbizalmad az egekbe fog szökni, amikor érdekes új emberek árasztanak el bókokkal.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy a párod nyíltan megmondja, hogy nem hajtja igába a fejét, ráadásul villámcsapásként érhet a felismerés is, hogy szeretőd csak a testedet akarja.

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói