Napi horoszkóp: Van, hogy hiába vársz dolgokra - szeptember 23.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Skorpiónak védenie kell magát, a Nyilas közeledik egy vonzó pasihoz, a Bak a figyelem középpontjába kerülhet. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 23.
Napi horoszkóp: szeptember 23.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A nap legfontosabb eseménye a Nap belépése a Mérleg jegyébe, ahol asztrológiai szempontból bukásra van ítélve. De a mai napéjegyenlőséggel az ősz kezdetét ünnepeljük, amikor a fény és a sötétség egyensúlyát tapasztaljuk. A Mérlegbe újonnan belépett Nap reggeli együttállása a retrográd Merkúrral diplomatikus viselkedésre, kapcsolatépítő adottságra, művészi és irodalmi érdeklődésre utal, de a kommunikáció, az utazás és a közlekedés nem lesz zökkenőmentes. Hiába próbáljuk megtalálni a megfelelő szavakat, a megállapodások mégsem jönnek létre. Ebédidőben a Merkúr már elhagyja a Mérleg jegyét és október 10-ig visszatáncol a Szűzbe. Amikor a Merkúr a Szűzben tartózkodik, analitikus és éles elménk lehet, de mivel hátramenetben van, szinte lehetetlen bármely fontos tervet megvalósítani, döntéseket kicsikarni másokból. A hiába várt telefonhívásokat, üzeneteket, szerződésszegéseket és az együttműködéssel kapcsolatos problémákat is bele lehet foglalni az elkövetkező időszak bonyodalmaiba.

Kos (03. 21-04. 20.) A szinglik ne adják fel a reményt, de célszerű a kötődés iránti igényüket megfékezni, diplomatikusabban társalogni, sőt még állhatatlanságukról is megfeledkezni.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkádban legyél kreatívabb, hiszen minél kedveltebb leszel megbízóid körében, annál több kapu tárul fel előtted, de gondolkozz, mielőtt megszólalsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan problémákkal szembesülsz, amelyek megoldásához időre van szükség, de ne kapkodj, gondolkodj, mielőtt egy kapcsolatban megteszed a következő lépést.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi kapcsolatokat diplomatikusan alakítsd, de ne vásárolj lakást vagy drága dolgokat, ám ha mégis veszel valamit, valószínűleg meg fogod bánni döntésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hallgass a pletykákra, amelyek félrevezethetnek, és legyél óvatos üzeneteid címzésénél, nehogy egy bizalmas levelet illetéktelenekkel is megossz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvező nap örömet okozó beszerzésekre, mégse vásárolj vagy adj el drága dolgokat, de az sem kizárt, hogy amit keresel, éppen nincs raktáron vagy elfogyott.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kezdeményezed a múltbeli problémák megoldását, ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnéd őket, újra ugyanazokkal a gondokkal kell szembenézned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne akarj kibújni egy szakmai vagy üzleti találkozó elől, de meg kell védened pénzügyi titkaidat és a bizalmat: ne bízz olyanokban, akik keresni akarnak rajtad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Közeledj ahhoz a vonzó pasihoz, és elegyedj szóba vele, de mielőtt további célokat és terveket tűznél ki, győződj meg róla, hogy tisztában vagy-e a tényekkel.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden a figyelem középpontjába kerülhetsz, de fontos arra is figyelned, mit mondanak rólad, állást változtatni, fizetésemelést kérni viszont nem érdemes.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha üzleti kapcsolatról, utazásról vagy társkeresésről van szó, de nem osztottad ügyesen a lapokat, ma már hiába próbálod helyrehozni a helyrehozhatatlant.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne vásárolj hitelre, ne vegyél fel kölcsönt, de kezded megelégelni, hogy a párod és a család is állandóan rátér a hitelkártyád helyes használatának a tanmeséjére.

Ez is érdekelhet

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós