Napi horoszkóp: Ha most nem adod fel, bármit elérhetsz! - szeptember 28.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos állhatatossága kézzelfogható hasznot hoz, az Ikrek anyagi sikerre számíthat, a Mérleg erőfeszítései megtérülnek. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 28.
Napi horoszkóp: szeptember 28.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az Ikrek-Mars ma a Vízöntő-Szaturnusszal alkot harmonikus trigon fényszöget. Intuitív, hirtelen felvillanó ötletek és felismerések segítenek problémáid megoldásában és a szükséges változások végrehajtásában. A mai csillagállás a kitartás, az állhatatosság, a kommunikáció és a felelősségvállalás fontosságára hívják fel figyelmedet. Ha kitűnő erőnléted elszántsággal kitartással és cselekvéssel párosul, olyan erők indulnak be, amelyek segítenek az akadályok és buktatók leküzdésében. Ha valamit akarsz, legyenek bármekkorák is a nehézségek, most nem adod fel, nem dobod be a törülközőt. Legyél merész, formabontó, de állhatatos céljaid követésében!

Kos (03. 21-04. 20.) Állhatatosságod, szakmai és kommunikációs erősségeid kézzelfogható hasznot hoznak, idősebb főnököd és megbízható barátok mellett biztonságban érzed magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Hivatásbeli célkitűzéseidet elszánt kitartással valósítod meg, és az anyagi ösztönzés hatékony motiváció lehet a többletfelelősség vállalása szempontjából.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A külföldi munkavégzés vagy a felsőfokú tanulmány, amibe most belevágsz, nemcsak anyagi sikerrel kecsegtet, hanem bizonytalanságérzetedet is megszünteti.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kapaszkodj bele olyasmibe, ami végleg elveszett; most csak az akadályok leküzdéséből merített erő segíthet a sikerhez, de ne legyél unalmas, passzív szerető.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mérd fel a szakmai konkurenciát, küzdd le a haladásodat veszélyeztető akadályokat, de ne tedd próbára a párod vagy különc kollégád türelmét!

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tekintsd kihívásnak munkádat, teljesítőképességedet pedig növeld mindaddig, míg valaki teljesítőképességednek megfelelő pozíciót biztosít számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szakmádban, tanulmányaidban erőfeszítéseid megtérülnek, és ha tetteiddel is bizonyítod vonzalmadat, most biztos alapokra helyezheted a párkapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hacsak nem rendelkezel elegendő tőkével, egy családi vagy üzleti vállalkozás felépítéséhez vagy a lakásvételhez, kénytelen leszel kölcsönt felvenni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem helyeselhetsz fenntartás nélkül a párodnak, emeld ki azokat a pontokat, amelyekben egyetértesz, hogy csökkentsd a szakadékot az eltérő álláspontok között.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a több pénz reményében munkahelyet változtatsz, de a szakmai és pénzügyi sikerhez vezető utat némi humorral nevezheted akár gátfutásnak is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai csillagállás felhívja figyelmedet az erődre, ám ezt fordítsd a megfelelő irányba, viszont csak egy férfias és intelligens pasi mellett tudsz kivirágozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Az élet túl rövid, semhogy ellenségeskedéssel tovább növeld családi és anyagi gondjaidat: senki nem nyer a problémák elmérgesítéséből, melyek megoldásra várnak.

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói