Napi horoszkóp: Végre valami jó is történik a szerelemben - szeptember 29.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bikának összetűzései lehetnek, a Szűz bűnbakot keres, a Baknak erőt kell gyűjtenie, hogy megoldja gondjait. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 29.
Napi horoszkóp: szeptember 29.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Ma a Vénusz, a szerelem, a szépség és a pénz bolygója, száműzetéséből, a Szűzből végre saját otthonába, a Mérlegbe költözik, így a kapcsolatokon belüli harmónia is könnyen helyreállítható és kialakítható. A Mérleg-Vénusz támogatást nyújt a művészeknek és a szerelmeseknek egyaránt. Mivel a Hold előnytelen pozíciójában, a Skorpió jegyében halad, ráadásul a nap első felében a Bika-Uránusszal és a Vízöntő-Szaturnusszal is nehéz fényszöget zár be, hajlamos lehetsz makacsságra, lázadásra. Ha képtelen vagy uralkodni elvárásaidon és érzelmeiden, sor kerülhet féltékenységre, de az anyagiak is konfliktusforrásként működnek. Ha nem tudsz bánni a pénzzel, örülj, ha egy üzleti érzékkel megáldott társ él melletted. Később a feszültségek enyhülnek: az esti órákban a Hold harmonikus fényszöge a Neptunusszal, a Merkúrral és a Plútóval gazdag fantáziát, művészi és üzleti érzéket jelez. Az este tehát alkalmas időszak mindenféle marketingre, csoportos csevegésre és PR-tevékenységre. Ami a szexuális étvágyadat illeti, biztos, hogy nem maradsz hoppon.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne reménykedj abban, hogy a párod, rokonaid vagy barátaid megoldják pénzeszsákjuk száját, de az esti órákban esélyt adhatsz valakinek, aki sikeres a szakmájában.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel és főnököddel makacsságod miatt lehetnek összetűzéseid, este viszont már megoldódnak a konfliktusok: intuíciód fontos szerepet párkapcsolatodban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szakmádban, az ágyban és az üzlet terén ma ki kellene próbálnod, hol vannak az erkölcsösségednek határai, de ne hagyd, hogy kollégáid zavarba hozzanak.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelmi és anyagi gondok folyamatosan felbukkannak, barátnál hiába kopogtatsz segítségért, este viszont már békülékenyebb lehetsz a szerelmi menázsban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel különc pasid vagy munkahelyi főnököd kétségek között hagy, engedned kell, az esti órákban viszont haszonnal fektethetsz be pénzt ingatlanba.

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hajlamos lehetsz bűnbakot keresni, hogy igazold kudarcaidat, este viszont használd az agyadat a felmerülő munkahelyi és érzelmi problémák megoldására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az áramlattal haladni könnyű lehet az üzlet és a befektetések világában, este viszont már jó helyzetben vagy ahhoz, hogy megfelelő döntéseket hozz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy életre szóló partnert keresel, ne érd be egyéjszakás kalanddal, este viszont ápold a kapcsolatot kedves ismerőseiddel és üzleti partnereiddel!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megfejthetetlen a viselkedésed a munkádban és otthon is, megindokolhatnád döntésedet még akkor is, ha tudod, hogy valami nincs rendben vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne add fel a függetlenségedet, ne söpörd a szőnyeg alá érzelmi és anyagi problémáidat, gyűjts erőt a döntéshez, és akkor végre megoldod ezeket a gondokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem éppen felhőtlen a családi életed, de ha nehezen hiszed el, hogy közel jársz célod eléréséhez, ne add fel, ne hagyd, hogy erőfeszítéseid hiábavalóak legyenek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne félj olyan dolgokra törekedni, amelyekről tudod, hogy boldogabbá tesznek, ne elégedj meg semmivel, ami kevesebb, mint szíved igazi vágya – megérdemled!

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói